Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Famke Louise deelt eerlijke foto's van post-baby body

Ze laat zien hoe haar lichaam er nu uitziet, een maand na de bevalling.

Famke Louise en haar vriend Denzel Slager zijn op 9 januari ouders geworden van hun zoontje Nówie. We zijn inmiddels bijna vier weken verder en Famke heeft beelden van haar post-baby body gedeeld in haar Instagram Stories.

Allemaal meegekeken

We hebben afgelopen jaar allemaal kunnen meegenieten van Famkes zwangerschap. Ze deelde vaak foto's van haar groeiende buik en gaf een kleine hint over de babynaam, namelijk dat het om een Franse naam met de letter N ging. Inmiddels weten we dat het jongetje de naam Nówie Storm Slager draagt.

De realiteit

De bevalling is inmiddels bijna een maand geleden. Veel vrouwen voelen de druk om na hun bevalling zo snel mogelijk weer in shape te komen. Om dat taboe te doorbreken, deelt Famke nu twee foto's op haar Instagram Stories. Op de eerste foto zien we de striae op haar benen, op de tweede foto toont Famke haar volledige post baby body.

Bij de foto van haar benen en een mirror selfie schrijft Famke: "De realiteit." En tja, we kunnen hier echt maar één ding over zeggen. De kersverse mom ziet er onwijs goed uit.

Post partum bodies

Een paar extra kilo's, striae, littekens of een hangende huid: we zien tegenwoordig steeds meer eerlijke foto's van post partum bodies op Instagram. De achterliggende boodschap? Het is niet erg als je lichaam verandert. Je hebt een wondertje op de wereld gezet.

Bron: Instagram Famke Louise | Beeld: BrunoPress, Instagram Famke Louise