Rihanna deelt voor het eerst zelf een foto van baby bump

De zangeres deelt voor het eerst zelf dat ze in verwachting is.

Afgelopen maandag werd bekend dat Rihanna en A$AP Rocky hun eerste kindje verwachten. Er verschenen persfoto’s waarop de zangeres met een baby bump te zien is. Nu heeft ze voor het eerst zelf een foto van haar zwangere buik gedeeld op Instagram. So exciting!

Van ontkenning naar onthulling

Er werd al een tijdje gespeculeerd over een zwangerschap bij Rihanna. In december ontkende ze nog dat ze zwanger was, maar afgelopen maandag werd bekend dat er wel degelijk een bun in the oven is. Rihanna en A$AP Rocky zijn gefotografeerd door Miles Diggs, die de foto’s later met Page Six en zijn Instagramvolgers deelde. De zangeres is op de foto’s gehuld in een felroze jas, oversized jeans en veel bling. Er is een ontblote baby bump te zien, die met een lange en kleurrijke ketting versierd is. Op deze manier maakte het koppel dus wereldkundig dat ze een kleintje verwachten.

Oude foto’s

Rihanna maakt nu duidelijk dat de foto’s die ze afgelopen tijd op haar Instagram gedeeld heeft, al van een tijdje geleden zijn. Waar ze op haar laatste paar foto’s nog amper een bump heeft, is op haar nieuwste kiekje duidelijk te zien dat ze in verwachting is. Ze staat in een badkamer en draagt een oversized baseball shirt. Dat shirt tilt ze omhoog om naar haar buik te kijken. “How the gang pulled up to black history month“, schrijft ze erbij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri)

Overal hartjes

Het regent lieve reacties met hartjes onder de foto. Choreografe Parris Goebel reageert met “mama Rihhhh” en filmmaakster Amarachi Nwosu schrijft “We zijn zo blij voor je!” Ook het PR-team van Rihanna’s make-up merk Fenty Beauty reageert: “congratulationsssss mama”. We hopen dat Rihanna een voorspoedige zwangerschap heeft en zijn enorm benieuwd naar haar little miracle.

Bron: Instagram Rihanna | Beeld: BrunoPress, Instagram Rihanna

Laatste nieuws