Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jakop en Scott geven eindelijk duidelijkheid: vinden de twee elkaar meer dan leuk?

Veel volgers van de Prince Charming-mannen vinden de twee goed bij elkaar passen.

In de reünie-aflevering van Prince Charming werden er een hoop dingen duidelijk. Zo zagen we dat de romance tussen Jakop en Chris helaas voorbij is én ontdekten we dat er onderling behoorlijk wat zoenen zijn uitgedeeld in de villa. Scott en Jakop zoenden tijdens het programma ook met elkaar, maar zal hier ooit een relatie uit ontstaan?

Gezoend in de villa

Ondanks dat Chris en Jakop een enorm leuke tijd hebben gehad samen, voelde Jakop dat Chris niet zijn true love was. De twee zetten een punt achter hun romance en werken er keihard aan om goede vrienden te blijven.

Jakop en Scott konden het erg goed met elkaar vinden tijdens het programma en biechtten in de reünie-aflevering zelfs op dat de twee zelfs gezoend hebben. Ook vertelde Jakop in gesprek met Grazia dat er duidelijk een spanning aanwezig was tussen de twee. Maarre, hoe zit dat dan nu eigenlijk?

Potentiële partners

YouTuber Nick Eshuis besloot polshoogte te nemen en vroeg in zijn nieuwste video aan Scott en Jakop hoe de twee over elkaar denken. "Ik krijg hier zóveel vragen over: zijn jullie een koppel?", vraagt Nick aan de twee mannen. Daarop laten ze in koor weten dat dit niet het geval is.

"Maar je weet nooit wat de toekomst brengt", lacht Jakop geheimzinnig. Waarna de twee enthousiast vertellen dat ze elkaar in Nederland nog wel hebben gezien. "Ik ben laatst bij het nieuwe huisje van Scott gaan kijken, toen hebben we samen nieuwe stoelen gekocht", gaat Jakop verder. Sounds romantic, maar volgens de twee is het niets meer dan een vriendschap. "We hebben weleens gezoend, maar in Nederland niet meer", vult Jakop aan. Duidelijk!

Bron: Nick Eshuis | Beeld: Jasper Suyk