Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Morris verrast volgers met platinablonde coupe

De Islander is onherkenbaar met zijn nieuwe kapsel.

Blondes have more fun, moet Love Islands Morris gedacht hebben. De Islander besloot zijn lokken een platinablond kleurtje te geven en deelt het resultaat met zijn volgers op Instagram. We moeten toegeven: het staat ‘m onwijs goed. 

Blonde coupe

Bij een video op Instagram deelt Morris de tekst: “De witte raaf is gearriveerd 🕊🤍”. We zien dat de Islander een pet van zijn hoofd aftrekt en vervolgens zijn gloednieuwe coupe van alle kanten laat zien.

Het duurt vervolgens niet lang tot de reacties onder de Insta-post van Morris binnenstromen. Love Island-collega’s Job, Minn en Esmee zijn er als de kippen bij en reageren enthousiast op de video van Morris. “HAHA BAAAAS”, “Wajooooooo 🔥🔥🔥🔥🔥” en “Justin Bieber 2.0”, klinkt het in de reacties.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Morris (@morris_mojito)

Pete Davidson 2.0

De vergelijking met Justin Bieber is echter niet de enige vergelijking die we op Instagram zien. Via Instagram Stories deelt Morris namelijk een foto van zichzelf mét blonde coupe, waarbij hij ook een foto van Pete Davidson – de nieuwe vlam van Kim Kardashian – deelt. 

@morris_mojito

“Hahaha Pete Davidson hou Kim in de gaten!!!!”, schrijft Morris bij de foto. Daarbij zien we ook nog eens links onderin de foto het hoofd van Love Islands Job, die keihard moet lachen om zijn (sinds kort) blonde vriend. Wij snappen dat wel, want Morris lijkt écht bizar veel op Pete. 

Bron: @morris_mojito | Beeld: Love Island