Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze vijf nieuwe gezichten verschijnen in het vijfde seizoen van Élite

We can't wait.

In oktober hoorden we al dat er een zesde seizoen van Élite komt. We wachten nog altijd op het vijfde seizoen, maar weten dus al dat we straks sowieso nog twee seizoenen van de populaire Spaanse serie kunnen bingewatchen. En als we Netflix mogen geloven dan zitten er een aantal nieuwe gezichten in de serie.

Nieuwe seizoenen

Jep, that's right! Ondanks dat het vijfde seizoen waarschijnlijk pas volgende maand van start gaat op Netflix, kunnen we ons nu ook al verheugen op een zesde seizoen. Wat we daar precies van kunnen verwachten is nog niet bekend, we weten immers nog niet eens wat er in het vijfde seizoen allemaal gaat gebeuren.

Het vierde seizoen verscheen in juni vorig jaar op Netflix en was – zelfs met een aantal nieuwe castleden – weer net zo spannend als de eerste drie. Flamboyante feestjes, onderlinge spanningen en wéér een moord: niks nieuws dus voor de leerlingen op Las Encinas. Enne, ook dit seizoen eindigde weer met een enorme cliffhanger. Fans vragen zich dan ook af wat er gaat gebeuren met de leerlingen en wie van hen er nog terug zullen keren. Daar wil Netflix echter nog niets over loslaten, al vertellen ze wel dat er weer drie short stories worden gemaakt die in de dagen vóór het vijfde seizoen op Netflix komen – net zoals bij het vierde seizoen.

Personage vertrekt

We weten al wel dat Miguel Bernardeau – also known as Guzmán, helaas niet terugkeert in de nieuwe seizoenen. In de laatste aflevering van het vierde seizoen was te zien hoe Guzman en Ander vetrokken om te gaan reizen. En helaas, Guzmán zal niet terugkeren van deze reis. “Hé, dit is Miguel Bernardeau en voor diegenen die de finale van Elite seizoen 4 al hebben gezien, ik wilde afscheid nemen en je een dikke knuffel sturen”, vertelde hij in een afscheidsvideo op Instagram. Too bad!

Vijf nieuwe gezichten

Naast dat vertrek zullen er echter ook een aantal nieuwe gezichten te zien zijn in komende seizoenen. De acteurs Carmen Arrufat Blasco, Ana Bobeska, Alex Pastrana, Álvaro de Juana en Ander Puig zullen in het komende seizoen ook allemaal deel uitmaken van de Élite-cast. Het is nog niet bekend welke rollen zij hebben gekregen, maar Netflix heeft op Instagram wel al foto's gedeeld. We snappen ook dat er nieuwe personages nodig zijn om het de verhaallijn in stand te houden, omdat steeds meer leerlingen Las Encinas verlaten. Wij gaan zeker kijken!

Bron: Netflix Nederland | Beeld: BrunoPress, Instagram Netflix