‘EOTB’s Dusty krijgt een eigen serie’

Videoland zou wel brood zien in het verhaal van zijn revalidatie.

We kennen Dusty allemaal van zijn deelname aan Ex on the Beach. Vorig jaar kreeg hij een zwaar scooterongeluk, waarna het een lange tijd duurde voor hij weer hersteld was. Nu gaan er geruchten dat hij zijn eigen serie bij Videoland krijgt. Daarin zouden we alle ins and outs van zijn revalidatieperiode gaan zien.

Herstel na het ongeluk

Na het scooterongeluk in juli vorig jaar belandde Dusty anderhalve week in coma. Het duurde vervolgens nog weken voor zijn toestand niet meer kritiek was, waarna een lange herstelperiode volgde. Er deden heftige verhalen over dat ongeluk de ronde, die door Dusty meteen werden ontkracht. Vandaag de dag heeft hij nog altijd last van de gevolgen van het ongeluk. Toch doet hij zoveel mogelijk zijn best om zijn ‘normale’ leven weer op te pakken. Hij heeft ook een nieuwe liefde in zijn leven en heeft zelfs al toegegeven dat hij met haar wel zou willen meedoen aan Temptation Island.

Serie over revalidatie

Volgens Juice Channel ziet Videoland wel brood in het verhaal van Dusty. Zij melden op basis van ‘betrouwbare bronnen’ dat Dusty daar zijn eigen realityserie krijgt. De focus zou daarin komen te liggen op zijn revalidatieproces. “De serie zou gaan over het leven na zijn zware ongeluk van afgelopen jaar, en hoe hij de draad weer heeft opgepakt. Of ze op dit moment al aan het filmen zijn is niet duidelijk, maar dat de serie er gaat komen is zo goed als rond”, aldus Juice Channel.

Cryptische caption

Dusty zelf heeft nog niets losgelaten over het idee voor een serie. Wel postte hij vorige week een foto op Instagram met de caption “Glimlach een beetje, we krijgen weer wat te doen in deze tijd.” Zou hij daarmee naar een serie verwijzen, waarvoor wij dan allemaal voor de buis gaan plaatsnemen? Who knows..

Bron: Love Reality | Beeld: BrunoPress, Instagram Dusty

Laatste nieuws