Dít is de nieuwe maître in First Dates

We hebben afscheid genomen van Sergio en dit is zijn vervangster.

Lees ook

Gasten die het First Dates-restaurant binnenliepen, kregen altijd een warme ontvangst van maître Sergio Yvent. De goedlachse gastheer zal de kandidaten echter niet langer verwelkomen, omdat hij afscheid heeft genomen van het populaire tv-programma. Zijn taken worden overgenomen door Danice Dest. Time to meet her, dus wij stellen de nieuwe gastdame even voor.

First Dates

In First Dates gaan mensen met elkaar op date, zonder dat ze van tevoren weten met wie. Het kersverse stel gaat met elkaar uit eten in het First Dates-restaurant, waarna ze mogen beslissen of er een tweede afspraakje in zit. Dit leidt soms tot mooie liefdesverhalen, maar veel vaker tot behoorlijk awkward situaties. De kandidaten worden altijd ontvangen door maître Sergio en halen vervolgens een drankje aan de bar bij barman Viktor, voordat hun blind date begint. Binnenkort zullen de vrijgezellen echter niet meer zijn herkenbare big smile zien, omdat ze door een nieuw gezicht worden verwelkomd.

Nieuwe maître

Denice Dest heeft de eer om het stokje van Sergio over te nemen. De vrolijke gastvrouw was ooit uitsmijter bij nachtclubs, maar gaat nu samen met Victor een restaurant runnen. “Toen ik gebeld werd met de mededeling dat ik het geworden was, heb ik staan dansen in de regen op mijn balkon”, vertelt Denice op het Instagramaccount van First Dates. De gloednieuwe maître wil iedereen een warm welkom te geven: “Want ik vind het nogal wat. Het is echt super stoer dat ze dit doen, dat ze voor het oog van iedereen op zoek gaan naar de liefde en zich kwetsbaar opstellen tegenover iemand die ze helemaal niet kennen. Dus het minste wat ik kan doen is dat ik liefde voor hen heb.” That’s the spirit!

Theatershow

Sergio verdwijnt echter niet helemaal uit de spotlights. Hij gaat samen met Jim Bakkum een theatershow doen. Dit kon hij niet langer combineren met het opnameschema voor First Dates en dus neemt hij afscheid. Vanaf maandag 7 februari schittert Denice als maître in het datingprogramma. Wij zitten voor de buis!

Bron: Shownieuws, Instagram First Dates | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook