Winning Wednesday: een paar schoenen van Steve Madden voor jou en je loved one

Doe mee en win!

It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we een paar schoenen van Steve Madden voor jou en je loved one weg. Daar ga je dus niet alleen jezelf, maar ook iemand anders heel blij mee maken. 

Valentijnsdag

Valentijnsdag is on it’s way en dat betekent voor veel stellen dat er een etentje buiten de deur (want yes, dit kan eindelijk weer) of een andere romantische activiteit op de planning staat. Ben je vrijgezel? Ook dan is Valentijnsdag een perfecte dag om jezelf of een ander eens in het zonnetje te zetten. We vieren de liefde op Valentijnsdag en die dikke portie liefde die je voor jezelf, een beste vriend(in) of familielid voelt, mag ook op deze dag gevierd worden.

Ga jij er met een loved one op uit tijdens Valentijnsdag, dan doe je dit obviously in stijl. En dat snappen ze bij Steve Madden heel goed. Het merk heeft een heuse Valentijns-collectie samengesteld met items die perfect bij deze liefdevolle dag passen. 

Van killer heel tot comfy sneaker

En nee, niet alleen de roze en rode kleuren nemen de overhand. Ook metallic en zwart zijn kleuren die perfect in deze collectie thuishoren. Zo spotten we een aantal felrode strappy heels en een roze killer heel met puntneus. Op de zilveren hakken uit de collectie spotten we kleine zilveren steentjes, waardoor de heels extra opvallen. De perfecte hakken om een wijde denim en oversized blazer een sexy touch te geven.

Ben je echt géén hakken drager en ga je liever op een paar sneakers de deur uit? Ook daar heeft Steve Madden het perfecte exemplaar voor in deze collectie. We zien namelijk een paar chunky sneakers in de kleur dusty pink. 

Steve Madden

Of je nu op zoek bent naar schoenen, handtassen of accessoires: bij Steve Madden ben je aan het juist adres. Het merk verkoopt in meer dan tachtig landen over de hele wereld en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest iconische schoenenmerken wereldwijd. Of je nu op zoek bent naar de perfecte boots of high heels, Steve Madden has got you covered.

Win, win, win! 

Ben jij gek op felrode hakken en is je bestie, lover, moeder, buurvrouw of wie dan ook gek op sneakers? Of loop je zelf liever op een paar comfy sneakers, maar is je beste vriend(in) gek op zilveren killer heels? Wie weet flaneren jullie binnenkort wel samen op een paar schoenen uit de Valentine-collectie van Steve Madden. Grazia mag namelijk een paar schoenen van Steve Madden voor jou en je loved one weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen die samen met een loved one een paar schoenen mag uitkiezen.

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: een paar schoenen van Steve Madden voor jou en je loved one” description=”Doe mee en win! ” ended_at=”08-11-2022″ brand=”Steve Madden” questions=”%5B%22%22%5D” ]

Deze actie loopt tot en met dinsdag 8 februari 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws