Tabitha toont bizarre reacties over gewicht: ‘Je bent een vet varken’

De reacties die Tabitha via Instagram ontvangt, zijn behoorlijk shocking.

Tabitha werd vorig jaar de trotse moeder van dochtertje Imaya en deelt op Instagram regelmatig kiekjes van haar leven als moeder. De mom showt haar volgers regelmatig foto’s van haar post baby body en krijgt hier de meest verschrikkelijke reacties op. Via Instagram deelt Tabitha een greep uit deze reacties.

Eerlijke foto’s

Een bikinikiekje vanaf een tropische vakantiebestemming of een eerlijke post over haar lichaam na de zwangerschap: Tabitha is altijd openhartig op Instagram. De mom steekt niet onder stoelen of banken dat het leven als werkende moeder intens kan zijn. Zo deelde ze onlangs een miror selfie met de titel “Moe(der)” en zagen we een foto van Tabitha met een kolfapparaat op de achterbank van de auto.

‘Je bent te dik’

Ondanks de openheid van Tabitha op the gram krijgt de zangeres behoorlijk wat vervelende reacties. Vooral haar lichaam is het gesprek van de dag, zo blijkt uit de post die ze gisteravond op Instagram deelde. Een aantal voorbeelden van vervelende reacties zijn: “Waarom zou je dit posten? Je bent dik”, “Is het geen tijd om af te vallen?”, “Je bent al aardig lang geleden bevallen, nog steeds ben je dik” en “Je bent een vet varken”.

Behoorlijk shocking als je het ons vraagt, helemaal wanneer Tabitha in de post uitlegt dat maar liefst één van de twee vrouwen in Nederland te maken heeft met body shaming. “Gelukkig voel ik mij niet echt zo en omarm ik mezelf zoals ik ben”, begint Tabitha bij de foto van zichzelf in lingerie. “Maar dit zijn helaas wel het soort comments die ik, en vele andere vrouwen met mij, weleens krijgen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door WOFE ♀ (@tabithamusik)

‘Ik omarm elke kilo’

Al eerder liet Tabitha zich uit over haar gewicht tijdens de zwangerschap. De beauty vertelde aan &C dat ze tijdens haar zwangerschap twaalf kilo aankwam, maar dit volledig accepteerde. “Je ziet het ook aan mijn gezicht”, legde ze uit. “Ik omarm elke kilo en ben er trots op, maar ik loop heus niet alleen als een modepop met een zwangerschapsglow rond. Dat probeer ik in mijn posts op Instagram ook te laten zien.” You go, Tabitha.

Bron: Instagram @tabithamusik | Beeld: BrunoPress

 

Laatste nieuws