Maxime van De Bachelor neemt een drastische online maatregel

We zullen voorlopig een stuk minder van haar horen en zien.

Lees ook

Maxime Beurskens kennen we allemaal als één van de ladies uit het afgelopen seizoen van De Bachelor. Ze was de eerste in het programma die met Tony Junior zoende, maar moest het programma niet veel later alweer verlaten. Haar nuchtere karakter leverde haar online veel commentaar op. Dat is ook de reden dat ze nu een lastig besluit heeft genomen.

Wel gezoend, geen relatie

Zowel tijdens als na De Bachelor was Maxime bij Tony in beeld. Ze zoende in de villa meerdere keren met hem en de verbazing was dan ook groot toen ze het programma ineens moest verlaten. In de reünie werd duidelijk dat er na de opnames ook nog een intiem moment in Nederland had plaatsgevonden, maar toch is er geen relatie uit ontstaan. Julia was de winnares van het programma en toen Tony’s fling met haar op de klippen liep, besloot hij niet verder te daten.

Veel volgers, maar ook bakken kritiek

Maxime heeft er door het programma behoorlijk wat volgers bijgekregen: inmiddels heeft ze er ruim 19.000. Toch heeft ze nu aangekondigd dat haar volgers de komende tijd niets of vrijwel niets van haar zullen horen op Instagram, omdat ze een social media break inlast. Ze heeft een bericht op haar Stories geplaatst waarin ze vertelt dat ze afgelopen zomer “een dikker huidje” heeft gekweekt, maar dat mensen een mening hebben en die iets te graag uiten. Dat heeft er volgens Maxime toe geleid dat ze een “een haat/liefde relatie met Instagram” heeft ontwikkeld. Daarom zal ze vaker afwezig zijn op het social media platform.

screenshot

‘Toxic en fake’

Maxime noemt Instagram naast een mooie wereld ook “toxic en fake”. Hier heeft ze vlak na de uitzendingen van De Bachelor ook weleens naar verwezen. Maxime wil naar eigen zeggen “meer tijd voor het echte leven” en hoop dat ze binnenkort weer meer plezier in Instagram zal krijgen. Aangezien ze social media manager van beroep is, zal ze voor haar werk nog wel vaak dingen met Instagram moeten doen. We hopen dat haar break haar goeddoet.

Bron: Love Reality | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook