It’s official: Rihanna en A$AP Rocky in verwachting van een kindje

De zangeres werd op de kiek gezet met een opvallende baby bump.

Lees ook

Heerlijk baby news op deze stormachtige maandag. Rihanna en A$AP Rocky verwachten een kindje samen. En jawel, dit keer is het écht waar. De zangeres werd namelijk gespot met een prachtige babybuik.

Baby bump

Was het niet via TikTok, dan was het wel via Instagram waar keer op keer rumors werden gedeeld over een zwangere Rihanna. Al die tijd zaten volgers er flink naast, maar nu weten we zeker dat het koppel samen een kindje verwacht.

Gehuld in een felroze jas, oversized jeans én een ontblote baby bump verscheen Rihanna afgelopen weekend de straat op. Met A$AP Rocky aan haar zijde, wilde het koppel op deze creatieve manier wereldkundig maken dat er een mini on the way is. Page Six wist de foto’s van het koppel te bemachtigen. Ook deelt de fotograaf die dit bijzondere nieuws vast mocht leggen een kleine sneak peek van het koppel via Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miles Diggs (@diggzy)

Geruchtenmolen

Al een lange tijd deden de geruchten rondom een eventuele zwangerschap van Rihanna de ronde. De zangeres werd in de afgelopen periode gespot in oversized kleding – iets wat fans van Rihanna behoorlijk opvallend vonden. Geen bewijs als je het ons vraagt, want we weten allemaal dat de zangeres een grote liefde heeft voor oversized fits of mannenkleding.

Rihanna en A$AP Rocky zijn sinds 2020 een koppel. De rapper noemde de zangeres eerder al de liefde van zijn leven en biechtte op dat deze relatie anders is dan al zijn vorige relaties. We wensen de twee heel veel geluk!

Bron: Page Six | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook