Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze drie Nederlandse dames doen mee aan de Bachelor met Fabrizio

In de groep van vijftien dames bevinden zich ook drie ladies van Nederlandse bodem.

De Bachelor

Woensdag 9 februari is het zover: dan gaat het programma De Bachelor in België van start. Vijftien single ladies zijn afgereisd naar Griekenland om daar het hart van Fabrizio Tzinaridis te veroveren. Het zijn niet alleen maar Vlaamse dames, want er doen ook drie Nederlandse singles mee. Wij stellen ze aan je voor!

Madieke van de Bijl

Madieke is 28 jaar oud, komt uit Zetten en is in het dagelijks leven sportschoolcoach. Naar eigen zeggen is ze enthousiast, kan ze met iedereen overweg en staat ze optimistisch in het leven. Op basis van haar baan kun je het al vermoeden: ze sport graag. Vooral fitness, kickboksen en hardlopen maken haar blij. Ze heeft een aantal jaar in het buitenland gewerkt, maar is teruggekeerd omdat ze haar familie te veel miste. Inmiddels is er ze klaar voor om een gezin te starten. Met wie kan dat beter dan met Fabrizio?

Anna Kappos

Anna is 26 jaar, komt uit Eindhoven en is net als Fabri half-Grieks. Haar ouders werden verliefd op elkaar tijdens een vakantie in Griekenland. Anna werkt als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang. Ze vindt familie enorm belangrijk, omdat ze zelf uit een hele hechte familie komt. Haar grote droom is het stichten van een gezinnetje. Toch is ze al een tijdje single. Nederlandse mannen zijn volgens Anna een stuk afstandelijker dan Griekse mannen. Ze ziet het programma dan ook als dé kans om te zien of een half-Griekse man misschien wel aan haar eisen voldoet.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ANNA 🧿 (@annakappos)

Sanne Ghislaine Sont

Sanne is 33 jaar, werkt als zelfstandig online marketeer en komt uit Amsterdam. Hoe ze zichzelf omschrijft? "Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken." Ze staat stevig in haar schoenen en het boeit haar niet wat anderen van haar vinden. Ze heeft zelf al twee dochters, die ze 'echte cadeautjes' noemt. Een samengesteld gezin met Fabrizio en zijn zoontje ziet ze wel zitten. Wil je weten hoe Sanne eruitziet? Dan zul je haar moeten volgen op Instagram, want haar account heeft ze vakkundig afgeschermd. Mysterieus...

Bron: Love Reality, Vlaams Kijken | Beeld: BrunoPress, Instagram