Wedding bells: Selling Sunsets Vanessa Villela is verloofd

De afgelopen tijd was niet zo leuk voor Vanessa, maar dit maakt veel goed.

Sinds vorig jaar maakt Vanessa Villela deel uit van de cast van Selling Sunset. Gisteren maakte de makelaar op Instagram bekend dat ze de grootste deal van haar leven heeft gesloten. Haar partner Tom Fraud is voor haar op één knie gegaan en ze heeft ja gezegd!

Corona tijdens de opnames

Vanessa kwam tijdens het vierde seizoen van Selling Sunset bij de cast, samen met Emma Hernan. Voordat ze makelaar werd, was Vanessa een succesvolle actrice in Mexico. Ze heeft daar in verschillende soapseries gespeeld, waaronder Una Maid en Manhattan en Eva Luna.

Vanessa zal ook te zien zijn in het vijfde seizoen van Selling Sunset, maar zal niet vaak in beeld komen. De reden daarvoor is dat ze tijdens de opnames corona kreeg. “Tijdens de elf weken waarin we filmden, was ik vijf weken ziek. Ik kreeg corona in augustus en rond die tijd begonnen we met draaien. Ze konden natuurlijk niet op mij wachten. Het virus had me behoorlijk te pakken. Ik deal nu nog met long covid“, vertelde Vanessa in december aan Page Six. We zullen haar in het nieuwe seizoen dus vooral tegen het virus zien strijden.

Romantisch aanzoek

Na die ellende is er nu dus goed nieuws voor Vanessa. Op Instagram deelde ze de video waarin te zien is dat Tom voor haar op één knie gaat. De proposal vond plaats bij de Griffith Observatory in Los Angeles. Het iconische Hollywood-teken dat we allemaal kennen, is op de achtergrond te zien. Vanessa had een paar kaartjes in haar handen gedrukt gekregen, waarop tekst stond. Op het laatste kaartje stond ‘wil je met me trouwen?’. Vlak nadat Vanessa dat had gelezen, zag ze dat Tom onderaan de trap met een ring op haar wachtte. Superromantisch!

Erg gelukkig

Vanessa heeft een lange caption bij de video geschreven, waaruit blijkt hoe gelukkig ze is. “Twee zielen, één hart! Ik heb ja gezegd”, schrijft ze. “Je kwam in mijn leven toen ik het het minst verwachtte en liet al mijn dromen uitkomen. Ons liefdesverhaal is net een film en jij bent mijn prins”, voegt ze daaraan toe. “Je schildert de sterren in mijn hart en iedere keer dat ik dat het niet beter kan, schilder je er nog meer sterren bij.” We smelten er helemaal van!

Tom heeft een reactie bij de video geplaatst waar we al net zo blij van worden. “Ik hou van je met mijn hele hart en ziel!”, schrijft hij. “Je bent het meest geweldige mens dat ik ooit heb ontmoet! Het is ongelofelijk hoeveel we op elkaar lijken. De liefde van mijn leven!” We zijn enorm blij voor het paar. Op naar de happily ever after. 

Bron: Eonline | Beeld: BrunoPress, Instagram Vanessa Villela

Laatste nieuws