Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Worden we blij van: Apple lanceert 37 nieuwe emoji's

Van een zwangere man tot aan steamy lip bite: dit zit er allemaal tussen.

Van heart eyes tot een perzikje: we zijn gek op emoji's. Niet alleen zegt een emoji meer dan duizend woorden, het maakt onze berichtjes en captions op Instagram ook wat creatiever. Apple snapt dit en lanceert binnenkort 37 nieuwe emoticons waar we zéker wat mee kunnen.

Zwangere man

De update van iOS 15.4 bevat flink wat nieuwe emoji's, waaronder een zwangere man, een zwanger persoon en nieuwe variaties van schuddende handen. Ook kunnen we een gezicht dat door de vingers kijkt verwachten, evenals een smiley die lijkt te smelten. Verder zien we een zwoele lip bite, een discobal, kidneybonen en een glijbaan. Emojipedia heeft alle nieuwe emoji’s in een handige afbeelding op een rijtje gezet. Welke is jouw fave?

Nieuwe update

De nieuwe update van iOS 15.4 is zo goed als klaar, maar het is nog niet duidelijk wanneer iedere iPhone-gebruiker deze kan downloaden. Naast de emoji’s wordt onder meer een update van Face ID verwacht. Zo zou het mogelijk worden om ook je telefoon te ontgrendelen met een mondkapje op.

Eind vorig jaar werd ook bekend dat WhatsApp binnenkort met een functie komt waarmee je zelf stickers kunt maken. In dit nieuwe systeem zouden gebruikers in staat zijn om zelf stickers te maken van foto’s die ze hebben opgeslagen op hun apparaat. Vervolgens kunnen gebruikers een uitsnede maken van de betreffende foto en hier tekst, tekeningen en emoji’s aan toevoegen. Wanneer we deze langverwachte functie kunnen uitproberen, is helaas nog niet bekend.

Bron: AD | Beeld: Keeping Up with the Kardashians