Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze laat volgers schrikken

De beauty deelde na een avondje borrelen een hersenspinsel met haar volgers.

Trouwe volgers van Monica Geuze schrokken zit het afgelopen weekend rot. De beauty deelde namelijk via TikTok dat ze misschien wilde stoppen met vloggen, iets wat veel volgers van de YouTuber ontzettend jammer zouden vinden.

Stoppen met vloggen

Een vlog van Monica op de maandagavond: het is voor veel volgers van de YouTuber vaste prik. Via TikTok deelde Monica echter dat er een einde aan haar vlogtijdperk zou komen en dat dat eind van dit jaar zou gebeuren. Het duurde niet lang tot deze berichten van Monica bij roddelkoning Fawry not Sawry terechtkwamen. Hij deelde dit in no time op zijn Instagramaccount, waarna Monica in een reactie liet weten dat het niet helemaal klopt. Het bleek namelijk om een hersenspinsel te gaan.

'Hersenspinsel'

"Hahahaha omg, het was een hersenspinsel en ik had te veel gezopen", stuurt Monica met tig lachende gezichtjes naar Fawry. De roddelkoning vraagt vervolgens of hij de reactie van Monica mag delen, aangezien veel volgers behoorlijk in shock waren door de berichten van de YouTuber.

Het zou echter niet de eerste keer zijn dat Monica zou stoppen met het vastleggen van haar eigen leven. Eerder, in 2020, stopte ze ook tijdelijk met vloggen omdat de beauty het plezier in het vloggen kwijt was geraakt. Al sinds 2014 legt Monica haar leven (eerst dagelijks) en nu wekelijks vast in een vlog op YouTube. En we hopen dat dit nog héél lang zo zal blijven. But, time will tell...

Bron: Love Reality | Beeld: BrunoPress