Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bizzey en zijn vrouw Renee maken geslacht tweede kindje bekend

En het wordt...

Op nieuwjaarsdag deelde rapper Bizzey al het bijzondere nieuws dat zijn vrouw Renee Hemmes Roelandschap opnieuw in verwachting is. En vandaag delen ze met een hilarische set foto's het geslacht van de aanstaande kleine.

It's a...

Op de foto's die de rapper via Instagram deelde, is een flinke voorraad luiers te zien. En ook de niet te missen boodschap: "IT'S A GIRL".

Op de hilarische foto's zijn Leo, zoals Bizzey echt heet, Renee en hun zoontje November omgeven door luiers – op de grond, op de bank, en zelfs in dozen van Louis Vuitton spot je ze terug.

View this post on Instagram

A post shared by Brooks (@bizzey)

Reacties

Natuurlijk stromen de comments vol met felicitaties van fans en andere celebs. Onder andere Rolf SanchezJay-Jay Boske, Sylvana IJsselmuiden, Gers Pardoel, Juultje Tieleman en Kraantje Pappie feliciteren de artiest met de gender reveal.

12 jaar samen

De rapper en zijn grote liefde zijn inmiddels meer dan 12 jaar samen. Het stel trouwde in 2014, en hun zoontje November werd in (duh) november 2015 geboren. En binnenkort wordt de zesjarige dus grote broer van een klein zusje!

Bron: Instagram @bizzey | Beeld: Brunopress