Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Instagram official: dít is de nieuwe vriendin van Temptations Greg

Dít is de covergirl met wie Greg nu gelukkig is.

Hoewel zijn relatie met Karina hun Temptation Island-avontuur niet overleefde, lijkt het erop dat Gregory weer de liefde gevonden heeft. Via zijn Instagram Stories deelt hij enkele knusse filmpjes met zijn kersverse vlam.

Nieuwe liefde

De dame in Gregs stories is niemand minder dan lingeriemodel Anna Bron. Deze beauty heeft op Instagram en OnlyFans een flinke hoeveelheid followers verzameld met haar sexy kiekjes.

De knappe Anna komt uit Groningen, en het model is duidelijk trots op haar noordelijke roots. Zo stond ze al eens op de cover van de Boerinnenkalender, en poseert ze op haar Twitter in lingerie voor een tractor.

Greg en Anna samen in bed. (Beeld: Instagram @gregdeira)

Liefdesleven op pauze

Hoewel Greg eerder nog werd gelinkt aan Temptation-beauties Daisy en Liyah, is dat met hen beiden op niets uitgelopen.

Afgelopen zomer vertelde Gregory nog aan Grazia dat hij even geen zin had in de liefde. "Mijn liefdesleven nu ligt stil, ik ben er écht even klaar mee", liet hij destijds weten. “Ik focus me lekker op mezelf, op mijn muziek en op de positieve dingen in mijn leven. Ik zoek de liefde zelf niet op, en hoef ook niet per se gevonden te worden.” Het lijkt er nu dus op dat de realityster en artiest tóch weer helemaal happy in love is. Grazia wenst de twee in elk geval veel geluk!

Bron: LoveReality | Beeld: Tom Cornelissen, Videoland