Deze EOTB-ster heeft een relatie met Bachelor-Sara

Love is in the air!

Bij The Bachelor lukte het Sara van Kooten niet om de liefde te vinden, maar met deze EOTB-ster is ze wel helemaal gelukkig.

Toen Sara meedeed met The Bachelor was ze één van de eersten die door Tony Junior naar huis werd gestuurd. “Ik vond Tony in het begin heel leuk overkomen, maar wij hadden natuurlijk niet echt een klik met elkaar”, gaf de beauty eerder aan ons toe. Teleurgesteld vertelde ze later meer dat ze niet meer van plan was om ooit nog mee te doen aan een datingprogramma. Ze had simpelweg te veel moeite om zich open te stellen.

Dat betekent echter niet dat het zónder camera’s ook niet zou lukken. Integendeel: Sara heeft al snel de liefde gevonden, en niet met zomaar iemand. Ex On The Beach-ster Wayne heeft het hart van deze beauty gewonnen. Op Instagram maakte hij officieel bekend dat er sprake is van een relatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wayne Siebenga (@wayneatelier)

 

Serieus

Wayne was één van de meest opvallende personages in EOTB en keerde ook terug in het All Stars-seizoen van het programma. Op dat moment gaf hij echter aan dat de tijd van avontuurtjes over was en dat het hoog tijd was voor een echte romance. Destijds hoopte hij de liefde bij Lisa Sace gevonden te hebben, maar dat liep helaas op de klippen. Met Sara lijkt hij echter helemaal in de wolken te zijn.

Bron: Instagram | Beeld: Videoland

Laatste nieuws