Grote schok voor Big Brother-kijkers

Eén van de deelnemers werd afgevoerd in een ambulance.

Het was een shocking vrijdagochtend voor trouwe Big Brother-kijkers. Eén van de geliefde deelnemers, Tobias, werd namelijk meegenomen door een ambulance nadat hij flauwviel. 

Sportsessie

Het was een rustige vrijdagochtend voor de bewoners van Big Brother. De sportievelingen trokken hun sportoutfit aan en besloten samen een work out te doen. Dit pakte echter iets minder goed uit dan verwacht. Tobias landde na een sprong verkeerd op zijn enkel en zakte vervolgens door zijn benen. 

De oplettende kijkers kregen de rillingen over hun lijf. Op de beelden is namelijk te zien hoe de knappe deelnemer in elkaar zakt. Ook zouden sommige kijkers een ‘knak’ hebben gehoord. 

Ambulance

Na zijn val kwamen hulpdiensten al gauw naar de villa en kreeg Tobias het zwaar. Door de pijn (en misschien het nare geluid) viel de deelnemer namelijk flauw. Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen bleek het niet om een enkelbreuk te gaan, maar ontdekten de artsen dat Tobias een scheur in zijn spier heeft. Eindstand: de Big Brother-deelnemer heeft dikke pech, maar hij mag wél terug de villa in.

Wel zijn de regels wat betreft corona in het Big Brother-huis enorm strikt. Nu Tobias een retourtje ziekenhuis erop heeft zitten, moet hij eerst een aantal dagen in quarantaine voordat hij weer bij zijn medebewoners mag verblijven. 

Knappe deelnemer

Tobias zit al sinds het begin van dit seizoen in de Big Brother-villa en dat is voor veel kijkers bijzonder prettig. De looks van de deelnemer vielen namelijk al vanaf het begin in de smaak bij menig kijker. 

Twitter stond al vanaf de eerste aflevering van het programma he-le-maal vol met lovende reacties over de Hagenees. “Instant crush op Tobias”, liet een enthousiaste kijker weten, en een ander schreef: “Tobias is wel een snoepje”. En tja, ook wij kunnen dit niet ontkennen. Beterschap, Tobias! 

Bron: Love Reality | Beeld: Big Brother

Laatste nieuws