Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Channah Koerten telt af naar exciting moment: 'Het is bijna zover'

De beauty gaat haar droom achterna.

The Comedy Central Roast Hans Klok

Het lijkt erop dat 2022 hét jaar gaat worden voor Channah Koerten. Op Instagram laat ze namelijk weten dat ze eindelijk kan aftellen tot een heel spannend moment!

Bewogen periode

Het afgelopen jaar was een bewogen jaar voor de beauty. Er vonden veel leuke dingen plaats: zo verscheen haar allereerste videolandserie De Koertjes naar Curaçao op de video-on-demand dienst en bracht ze het boek Still Channah uit. Helaas kende het jaar ook verdrietige momenten. Zo kwam haar relatie met lover Quentin, met wie ze haar kinderen Rumi en Tiger heeft, op een pijnlijke manier tot een einde.

Met het spaak lopen van de relatie, dachten sommigen dat de droom van de twee in het water viel. Het koppel had namelijk het voornemen om naar Curaçao te emigreren om daar een bed & breakfast te openen. Of Channah nog steeds de wens heeft om dat logies en ontbijt te openen, is onbekend. Wél is reality-ster van plan om alsnog naar Curaçao te verhuizen.

Verhuisplannen

Op Instagram laat Channah weten dat haar verhuisplannen niet van de baan zijn geveegd. "Het aftellen is begonnen... Nog 2 maanden en 29 dagen en dan is het zover! ✈️ 🌴". Ze deelde daarbij een foto van haarzelf en dochtertje Rumi op Curaçao. Bovendien deelde ze daarbij de hashtags #emigreren en #curacao. Daaruit maken wij op dat ze de sprong in het diepe alsnog gaat wagen.

Haar volgers zijn blij voor Channah. Zij laten weten dat ze het allemaal stoer vinden dat ze alsnog naar het tropische Curaçao gaat verhuizen. Wel zijn volgers benieuwd of ze alsnog met Quentin gaat en hoe ze het gaat doen met de kids. Channah zal hier ongetwijfeld later nog op verder gaan. Wij wensen haar in ieder geval heel veel succes!

Beeld: BrunoPress