Chris vertelt: dít vindt hij de leukste man uit het vorige Prince Charming-seizoen

Op welke mannen had Chris in het vorige seizoen zijn oog laten vallen?

Maar liefst 12 mannen streden om het hart van Prince Charming. De keuze was reuze, kunnen we dus wel stellen. Maarre, stel dat Chris in het vorige seizoen de prins was geweest. Voor welke man had hij dan gekozen?

Bijkletsen

Gisteravond besloten Chris, Jakop, Scott en Marcel via het Instagramaccount van Videoland live te gaan. De vier mannen beantwoorden vragen van kijkers, kletsten bij met andere mannen van Prince Charming én gingen in gesprek met de prins van vorig jaar, Marvin.

De voormalig prins had voor Chris een bijzondere vraag in petto. Marvin was namelijk benieuwd voor welke man Chris zou kiezen, wanneer hij prins in het vorige seizoen was geweest.

Man uit het vorige seizoen

“Stel dat ik prins was geweest in het vorige seizoen, dan was mijn top drie wel vergelijkbaar geweest met die van jou”, vertelt Chris aan Marvin. “Maar als ik moet kiezen, dan misschien toch wel Ferdi. Ik denk dat ik daar op de meeste vlakken het beste mee zou connecten.”

Ook liet Chris eerder al weten of hij achteraf gezien spijt heeft van bepaalde keuzes. “Misschien een paar minimale/kleine dingen”, vertelde hij via Instagram Stories. Zo vertelde Chris dat hij bepaalde mannen misschien toch wat langer in Italië had willen houden. “Zoals de grappige Juliën.” Voor Juliën eindigde het liefdesavontuur vroegtijdig toen Chris hem en drie andere deelnemers naar huis stuurde tijdens de eerste stropdassenceremonie. 

Echte spijtgevoelens ervaart Chris echter niet. “Ik geloof erin dat je altijd ‘de juiste keuze maakt op dat moment.”

Beeld: Jasper Suyk, Videoland

Laatste nieuws