EOTB’s Dusty ziet Temptation-deelname wel zitten: ‘Heb het leuk met iemand’

Hij zou dan niet als single willen, maar als onderdeel van een koppel.

Tijdens zijn deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch zagen we dat Dusty het bed met meerdere dames deelde. Of hij in een relatie ook zo’n losbol is? Naar eigen zeggen niet. Hij zou daarom best aan Temptation Island mee willen doen als hij een relatie zou hebben.

Meedoen aan Temptation Island

Het zou maar zo kunnen dat we Dusty nog een keer weer op televisie gaan zien. Zo deelde hij onlangs in zijn Instagram-stories hoe hij daarover denkt. “Ik zou alleen meedoen met Tempa als couple“, schreef hij toen. “Want verleider vind ik niks.”

Hij vervolgt dat hij niet de behoefte voelt om iets te ontdekken met iemand die al een relatie heeft. “Als iemand een relatie heeft, heb ik daar gewoon respect voor en hoef ik er niet tussen te zitten.”

Of Dusty eigenlijk iemand heeft met wie hij aan het programma mee zou kunnen doen? Daar is hij nog een beetje mysterieus over. “Heb het leuk met iemand”, is het enige wat hij daarover wilde zeggen.

Scooterongeluk

Het gaat gelukkig weer een stuk beter met Dusty. In 2021 kreeg hij een heftig scooterongeluk, waarna hij anderhalve week in coma in het ziekenhuis lag. Gelukkig kwam hij er langzaam bovenop. Hij werkte aan zijn herstel in een revalidatiecentrum en vertelde destijds dat het goed ging. “Mijn herstel loopt op rolletjes, en ik heb gelukkig niets om me zorgen over te maken. Kleine dingetjes dan, maar dat went wel.”

In oktober gaf de realityster nog een update over zijn herstel: “Nu gaat het echt wel goed. Ik heb wel nog een waas in mijn oog, maar die kan weggaan. Lezen en schrijven is moeilijk en mijn geheugen is lastig, maar verder gaat het goed. Ik heb niet veel te klagen. Ik kan mijn ding weer doen en lekker sporten. Ik ben wel tevreden hoe het nu gaat”, aldus Dusty. Gelukkig maar!

Bron: Instagram Dusty Taconis | Beeld: EOTB, MTV

Laatste nieuws