Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: zien we deze Prince Charming-kandidaat terug in Expeditie Robinson?

Dit lijkt ons wel wat!

Wat vinden we het jammer dat het tweede seizoen van Prince Charming tot en einde is gekomen. We leerden de heren goed kennen en moeten het nu zonder ze doen op de woensdag. Al lijkt het erop dat we een van hen misschien toch nog terug gaan zien op televisie!

Niet opnieuw naar de liefde op tv

Niemand minder dan Prince Charmings Lesley gaf aan dat hij het best wel ziet zitten om nog een keer mee te doen aan een reality-show, maar dat zal zéker geen volgend seizoen van Prince Charming zijn. "Het is eigenlijk helemaal niet mijn ding", vertelde hij over het programma aan In de Buurt. "Maar ik vond het wel heel erg leuk", voegt hij er nog aan toe.

Meedoen aan een ander programma sluit Lesley niet uit. "Misschien zou ik wel aan een ander soort reality-programma meedoen, maar niet om de liefde te vinden."

Andere reality-shows

Lesley geeft aan dat hij het best wel leuk zou vinden om mee te doen aan programma's als De Verraders, Big Brother of Expeditie Robinson (makers van Expeditie, lezen jullie mee?). Met name laatstgenoemde programma lijkt hem wel wat. "Zonder bed, eten en telefoon: dat lijkt me een heel mooie challenge. Ik denk dat je jezelf dan echt tegenkomt en pas echt gaat waarderen in welke luxe we leven."

Wij zijn benieuwd of we Lesley binnenkort terug gaan zien op tv. Wij zien het in ieder geval wel zitten!

Bron: In de Buurt | Beeld: Jasper Suyk