Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cancel je plannen: het nieuwe seizoen van Mocro Maffia is vanaf vandaag te zien

We kunnen eindelijk de eerste aflevering van het vierde seizoen kijken.

The wait is over, het vierde seizoen van Mocro Maffia is eindelijk te zien op Videoland. Vanaf vandaag kunnen we de eerste aflevering van het gloednieuwe seizoen zien en dat belooft héél spannend te worden. 

Spannend einde

Na de release van Mocro Maffia Meltem waren we eigenlijk niet meer te houden. We wilden asap het vierde seizoen van de Videoland-serie bekijken, helemaal na het zien van de trailer. Waar we in het derde seizoen eindigden met Paus, die nog maar nét in leven was, kregen we vlak na de ontknoping een glimp van niemand minder dan drugsbaas Romano. Hij vluchtte in het tweede seizoen van de politie en zit sindsdien verstopt op een onbekende locatie.

https://youtu.be/ySjWjpCELqU

Spektakel

Aan de trailer te zien kunnen we flink wat spektakel verwachten. “Het verraad wordt groter en heftiger dan ooit”, deelde Videoland dan ook bij de beelden. Keert Romano terug? En wat zijn de volgende stappen van de Paus?

Walid en Marouane, die de rollen van Adil aka K.O en Zakaria aka Komtgoed vertolken, gaven eerder in gesprek met Streamwijzer ook al aan wat we kunnen verwachten. Aan de acteurs werd gevraagd om het vierde seizoen in één woord te omschrijven. “Shockerend”, begint Walid. Waarna Marouane in twee woorden een geheimzinnige onthulling doet. “Andere kant”, legt hij uit. “Tenminste van een paar karakters.” 

Het vierde seizoen van Mocro Maffia is vanaf vandaag wekelijks te zien bij Videoland. Enjoy!

Bron & Beeld: YouTube, Videoland