Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Chris over vriendschap opbouwen met Jakop: ‘Soms wel moeilijk’

Beide heren hopen dat ze elkaar in hun leven kunnen houden.

Een relatie tussen Prince Charmings Chris en Jakop zat er helaas niet in. Toch willen beide mannen de connectie die ze voelen niet verloren laten gaan. Maar vrienden worden met iemand wie je hart heeft gebroken, is dat niet heel lastig? 

Een vriendschappelijke connectie

Tijdens de reünie-aflevering van Prince Charming blijkt dat Chris en Jakop geen relatie overhielden aan het programma. De gevoelens van Jakops kant bleven helaas uit. Maar al tijdens diezelfde aflevering laat Jakop weten dat hij hoopt ‘de connectie die ze hebben op een andere manier voort te kunnen zetten’. 

En ook Chris lijkt een vriendschap met Jakop verder te willen ontdekken, zo blijkt wanneer we met hem bellen. “Het is natuurlijk altijd even zien hoe dat gaat”, vertelt hij daarover. “En soms is dat wel moeilijk, dat zal ik niet ontkennen. Maar tegelijkertijd is de realiteit dat het niet werkte op romantisch vlak.” 

Tijdens de Prince Charming-afleveringen zagen kijkers dat het tussen Chris en Jakop klikte en beide heren willen die bijzondere band niet zomaar verloren laten gaan. “We hopen allebei heel erg dat de connectie die we hebben kan blijven bestaan, maar dan in de vorm van een vriendschap.” 

Contact met andere kandidaten 

Jakop is overigens niet de enige die Chris nog regelmatig spreekt. Ook met Scott is er nog altijd goed contact. “Ik spreek hem ook regelmatig, maar dat is alleen van vriendschappelijke aard, hoor.” 

En de andere mannen dan? Ook dat zit goed. Contact met de andere heren was tot voor de reünie nog wel wat lastig, “omdat ik natuurlijk met niemand van de heren in het openbaar gezien mocht worden.” Maar nu alles rondom het programma bekend is, verwacht Chris dat daar wel wat verandering in gaat komen. “Ik denk wel dat er een groot aantal is die ik nog heel vaak ga zien en spreken.” 

Beeld: Jasper Suyk