Prince Charmings Chris legt uit waarom hij de zoen van Jakob en Scott geen probleem vond

No biggie, voor Chris.

Wat gebeurt er als de twee mannen die jij leuk vindt met elkaar zoenen? De meeste mensen zouden dat not so amusing vinden. Voor Prince Charmings Chris – die in zo’n situatie belandde – was het niet zo’n ding. Aan Grazia legt hij uit waarom. 

Geen geheim

Op 19 januari ziet half televisiekijkend Nederland dat Prince Charmings Chris voor Jakop kiest. De twee hebben overduidelijk een goede klik, maar Jakop kon het ook goed vinden met een aantal andere deelnemers, met wie hij zelfs heeft gezoend. Een geheim heeft hij hier echter nooit van gemaakt, zo vertelt Chris als we met hem bellen. 

“Ik wist het al snel”, herinnert Chris zich van het moment dat Jakop hem hierover inlichtte. “Hij vertelde het me zelf. Op de eerste dag dat we terug waren in Nederland zei hij dat die dingen waren gebeurd.” 

Geen jaloezie 

Of Chris dat niet vervelend vond? Nee, vertelt hij nuchter. “Ik dacht: het is je goedrecht. Ik heb dat toch ook gedaan?”, stelt hij lachend. “Uiteindelijk waren we daar allemaal om de liefde te vinden en als je met allemaal mannen in een villa zit, kan ik me voorstellen dat je daar ook gebruik van maakt.” 

Voor Chris het avontuur aanging, had hij ook al rekening gehouden met bovenstaand scenario. “Ik kan me voorstellen dat er onderling ook wat kan opbloeien. Dat waren ook al mijn fantastische woorden die ik tijdens de reünie gebruikte: er bestaat een kans dat de mannen die jij het leukst vindt met elkaar naar huis gaan.” 

Dus hoe had Chris het gevonden als dat dan was gebeurd? “Als het tussen twee van hen meer bestemd was dan tussen mij en een ander, dan was dat zo. Dat zou dan heel jammer zijn, maar tegelijkertijd gun ik het al die mannen dat ze de liefde vinden.” 

Beeld: Jasper Syuk

Laatste nieuws