Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Chris over gebroken hart: ‘Het gaat met ups en downs’ 

Helaas kon Jakop Chris' gevoelens niet beantwoorden.

Hij reisde af naar Italië om de ultieme zoektocht naar de liefde aan te gaan. Even leek het liefdesgeluk hem toe te lachen, maar helaas kon Jakop de gevoelens van Prince Charmings Chris niet beantwoorden. Wij belden met de prins om te vragen hoe het nu met hem gaat.

De reünie bekijken

De reünie-aflevering was er een waar vele Prince Charming-fans naar uitkeken. Zijn er nog andere stellen ontstaan? Vonden er nog akkefietjes achter de schermen plaats? Maar vooral: heeft Chris de liefde van zijn leven gevonden? We waren er als de kippen bij, afgelopen woensdag, maar grappig genoeg moest de prins himself de reünie-aflevering toen nog kijken. “Ik denk dat dat wel weer intens wordt en ik denk dat die wond dan wel weer even opengehaald gaat worden”, bekent hij wanneer er met hem over bellen.

Samen met zijn vrienden zal hij er diezelfde avond nog voor gaan zitten. “Vanavond kan ik eindelijk met hen delen hoe het nu echt met me gaat, hoe het is afgelopen en hoe ik me voel.” Zelf heeft Chris het idee dat hij al ver is in het verwerken van zijn liefdesverdriet, maar zijn vrienden zijn in die verwerking wel belangrijk. “Ik ben al een eind, maar ik denk dat ik vanavond echt dat laatste stukje inga. Misschien wel het diepste stukje. Dan kan ik samen met mijn vrienden dat gevoel delen.” 

Liefdesverdriet verwerken 

Chris is niet iemand die zijn liefdesverdriet diep probeert weg te stoppen. “Ik ga er heel bewust doorheen”, vertelt hij erover. “Accepteren hoe het is en proberen te snappen waarom het niet heeft gewerkt.” 

Ook probeert de sportieveling leuke dingen te doen en om zich te omringen door fijne mensen, maar dat was in deze setting wel vreemd. “Het voelde gek dat ik er niet zomaar met mensen over kon praten, dat ik niet kon delen hoe ik me voelde of dat er überhaupt wat was. Dat voelde best wel eenzaam, soms. Maar dat was natuurlijk ook het liefdesverdriet. Het gevoel dat je weer alleen op de wereld bent, terwijl je eerst best intensief wat met iemand deelde.” 

Momenteel is Chris nog niet helemaal de goedlachse man die we in Italië zagen, maar het gaat een stuk beter. “Het gaat met ups en downs”, geeft hij toe “zoals dat met liefdesverdriet gaat. Soms heb je goede dagen, soms heb je slechte dagen. Naarmate de tijd vordert heb je steeds vaker goede dan slechte dagen. En inmiddels heb ik ook het punt bereikt dat ik denk: ja, het gaat eigenlijk wel weer goed.”

Beeld: Jasper Syuk