Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Scott over gevoelens voor Chris: 'De interesse was er zeker'

Heeft Scott nu nog gevoelens voor Chris?

Hoewel Chris en Scott een goede connectie hadden, liet Chris zijn keuze tijdens de finale van Prince Charming vallen op Jakop. We blikken met Scott terug op dit pijnlijke moment en vragen hem het hemd van het lijf. Want hoe zit het nu eigenlijk met zijn gevoelens? 

Gevoelens voor de prins

Behalve een paar één-op-één momentjes en een final date hadden Scott en Chris maar weinig tijd om elkaar te leren kennen. Toch was er een spark tussen de twee aanwezig, die wij niet alleen op beeld zagen, maar die Scott en Chris ook zeker voelden. Maar was er sprake van echte gevoelens? “Ik heb zeker kriebels voor Chris gehad en ik heb hem ook heel leuk gevonden, maar ik kan niet zeggen dat ik in vier weken tijd op slag verliefd ben geworden, daar gaat gewoon meer tijd overheen”, begint Scott aan de telefoon.

“Zoveel tijd heb ik daar niet met Chris doorgebracht. De laatste drie dates hebben pas dat gevoel bezorgd. De interesse was er zeker, maar dat is voor mij te weinig om madly verliefd te worden. Je kunt pas na de show ontdekken of dat wat in Italië zo leuk was, er ook in Nederland gaat zijn. Dan pas ga je elkaar pas echt leren kennen, zonder alle camera’s erbij.”

Keiharde klap

Dat Scott door Chris niet werd gekozen én zijn avontuur er ineens op zat, kwam bij Scott best wel hard binnen. “Het was een keiharde klap toen ik thuiskwam, ook omdat ik de volgende dag meteen moest werken. Het programma duurde namelijk best wel lang”, vertelt hij eerlijk. 

“Ik moest toen ineens over hele andere dingen gaan nadenken, terwijl mijn gevoelens nog all over the place waren. Ik vroeg me steeds af: is mijn gevoel echt of niet?” De 26-jarige Rotterdammer vertelt dat hij in Nederland pas alles in perspectief kon zetten en moest ontdekken hoe sterk die gevoelens eigenlijk waren. “Die tijd heb ik niet echt kunnen nemen, dus dat had ik achteraf wel beter kunnen doen. Die klap was hard, dus daar ben ik echt wel goed van ondersteboven geweest een week of twee.”

Nog een kans

Inmiddels weten we dat het tussen Chris en Jakop niets is geworden, maar zou het ooit nog eens iets kunnen worden tussen Chris en Scott? “Als Chris dat zou willen, dan mag hij dat zelf aan mij vragen en dan ga ik hem daar een antwoord op geven”, stelt hij. 

“Ik weet niet wat ik dan antwoord, dat ligt eraan met welke intentie hij interesse in mij heeft. Of dat hij daar überhaupt klaar voor is als hij over de breuk met Jakop is. Ik denk niet dat ik daar nu antwoord op kan geven, het is allemaal nog zo vers.”

Beeld: Jasper Suyk