Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Prince Charmings Jakop over spanning met Scott: ‘De verleiding was groot’ 

Ook onthult Jakop wat er precies is gebeurd tussen hem en de ander mannen in het huis.

Dat Jakop een enorme flirt is, konden we allemaal zien tijdens Prince Charming. Wat we echter niét zagen is dat hij, naast Chris, met meerdere mannen in het huis heeft gezoend. Wanneer is dat gebeurd? Enne, wat vond Chris daar eigenlijk van? In gesprek met Grazia vertelt Jakop hoe het precies is gegaan. 

Meerdere mannen zoenen 

De reünie van Prince Charming zat vol met juicy onthullingen. Zo kwamen we erachter dat Jakop niet alleen met Chris had gezoend – waar we allemaal van konden meegenieten – maar ook met meerdere mannen in het huis. Hoe dat nou precies is ontstaan en wanneer dat is gebeurd, vroegen we de knappe vrijgezel toen we hem belden.

“Het zijn Jimmy, Scott en Casper geweest”, somt hij nog even op. “Ik lag eerst met Angelo in bed, want we moesten een bed delen. Toen Angelo naar huis ging wilde Casper heel graag van een luchtbed naar een gewoon bed, dus die kwam bij mij. Dat was hartstikke gezellig en eh...toen hebben we tegen elkaar aangelegen. Zo verliep dat, je kunt je wel inbeelden hoe dat is gelopen, denk ik” zegt hij lachend.

Flesje draaien

“Met Jimmy, dat was tijdens een spelletjesavond. Heel kinderachtig, maar toen gingen we flesje draaien en toen 'moesten' er mensen met elkaar zoenen. Toen heb ik met Jimmy gezoend.”

Met Scott verliep het allemaal iets anders. “Dat was wat gevoeliger”, stelt Jakop. “We voelden wel echt spanning bij elkaar. En het was des te spannender om dat op te zoeken. Dat is vooral in het begin geweest. Naar mate de dates met Chris wel wat serieuzer werden hebben we besloten het te laten rusten. We wilden onze focus op Chris houden, die geven we één kans en dan zien we het later wel weer." 

Verleiding 

Jakop en Scott hebben vanaf het begin bij elkaar in de villa gezeten. De twee zagen medekandidaten afvallen, tot ze met z’n tweeën overbleven voor de finale. Hoe zat het met de verleidingen tussen de twee naarmate het einde vorderde? “De verleiding was wel groot, dat moet ik zeggen”, geeft Jakop toe. “Maar we hebben ons er wel goed aan gehouden, al zeg ik het zelf”, vervolgt hij lachend.

Uiteindelijk koos Prince Charming himself voor Jakop, waardoor een romance met Scott er niet van is gekomen. Al heeft Jakop wel meteen in Nederland verteld wat er allemaal is gebeurd. “Ik heb het gelijk na het landen verteld aan Chris.” Wat Chris ervan vond? “Hij moest er wel om lachen en hij vond het ook wel fijn om te weten. Ik heb er ook duidelijk bij gezegd dat ik me richt op hem.” 

Geruchten

En dan was er nog het gerucht over Casper en Jakop. Hoe dat nou is ontstaan? “Het is met tot op de dag van vandaag nog steeds een raadsel”, stelt Jakop. “Ik weet niet waar het begonnen. Er zouden dus seksgeluiden zijn gehoord vanuit de badkamer en dat is gelinkt aan Casper en mij. Dat is het enige dat ik weet”, vertelt hij. “Ik weet het niet of het nou Jimmy of Rick is geweest, ik hou me erbuiten. Ik vind het oké en ik kan er eigenlijk wel om lachen. Het blijft een groot raadsel hoe dat is ontstaan.” 

Beeld: Videoland (Jasper Suyk)