Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Februari-actie: een abonnement op Grazia + een abonnement naar keuze cadeau

Dat wordt lekker lezen!

De meest romantische dag van het jaar staat weer voor de deur. Op Valentijnsdag vieren we de liefde uitgebreid en daar hoort ook een grote dosis liefde voor jezelf bij als je het ons vraagt. Tijd dus om jezelf – en iemand anders mag ook – te verwennen met twee abonnementen. Neem nu een abonnement op Grazia en je krijgt een tweede bladabonnement cadeau!

Self Love

Het is bijna zover: Valentijnsdag! En of je nou happy single bent of een partner hebt; op de dag van de liefde hoor je ook zelfliefde te vieren. Trakteer jezelf dus op een prachtige tas, een handige gadget of juist op een abonnement op je favoriete tijdschrift!

Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij daarom een speciale aanbieding op touw gezet om jezelf mee in het zonnetje te zetten en eventueel nog iemand: 4x Grazia voor maar €22 + een abonnement op een blad naar keuze. 

Abonneren

Uit welke andere abonnementen je kunt kiezen? Komt-ie:

  • Golfers Magazine (twee nummers);
  • Playboy (twee nummers);
  • Beau Monde (drie nummers);
  • Lonely Planet (drie nummers);
  • Marie Claire (drie nummers);
  • Noorderland (drie nummers);
  • Happy in Shape (vier nummers);
  • Nieuwe Revu (vijf nummers);
  • Panorama (vijf nummers);

Enne, de abonnementen stoppen automatisch, dus je zit nergens aan vast. Ideaal! HIER kun je je abonneren.

Vernieuwd

The word is finally out: Grazia is vernieuwd! Dikker dan ooit, boordevol nieuwe rubrieken en dat in een very handbag friendly formaat. De eerste Grazia van het jaar staat in het teken van new beginnings en dit vieren we samen met onze covergirl Linda Hakeboom.

Als 2022 voor iemand een nieuw begin is, is het wel voor Linda Hakeboom. De tv-maakster heeft haar behandelingen tegen borstkanker afgerond en gaat een nieuwe, spannende fase in. "Ik merk dat het vrij intensief is. Hiervoor was het allemaal heel helder; je bent ziek en onder behandeling. Nu moet ik het ineens weer zelf doen, terwijl er net een stoomlocomotief over me heen is gereden, mijn fysiek nog niet meewerkt en het geestelijk ook nog niet gaat zoals ik wil. Kanker krijgen heeft zoveel met mij gedaan, ik ben een heel ander persoon en sta ook anders in het leven."