Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo zagen Sharon en Esmee Ipema er vroeger uit

Ken jij de twins nog terug?

We kennen Sharon Ipema en Esmee Ipema van hun deelname aan Ex on the Beach, waar de zussen ook wel bekend stonden als Terror Twins. Van het party-imago hebben de twee al een lange tijd afscheid genomen en Sharon beviel onlangs zelfs van een kindje. Maarre, hoe zagen de twee er vroeger als kind eigenlijk uit?

Ander leven

Mannen aan de haak slaan, veel drinken en gek doen in de kroeg: de Terror Twins waren er een aantal jaren geleden enorm goed in. Maar nadat de twins meerdere keren meededen aan Ex on the Beach waren de twee stiekem wel klaar met al het gefeest. Sharon raakte in verwachting en merkte dat haar leven in no time compleet veranderde.

“Het is het mooiste wat er is, maar het is wel zwaarder dan ik had gedacht”, vertelde ze eerder aan RTL Boulevard. “Je bent er gewoon heel veel mee bezig, en je kan ook niet zomaar even denken: ik ga de deur uit. Dat gaat allemaal niet meer zomaar.”

Foto uit de oude doos

De twee hebben een rustiger leven, mede door de komst van Sharons dochtertje Zaya. Van haar little one deelt Sharon regelmatig kiekjes, maar hoe zagen de twins er vroeger eigenlijk uit? 

Via Instagram deelden de twee onlangs nog een foto uit de oude doos. De zussen vroegen hun volgers om Sharon en Esmee op de foto aan te wijzen. En eh…wij hebben eerlijk gezegd geen idee wie van de twee er links of rechts staat.

Geen feestbeesten meer

Sharon en Esmee verschenen onlangs in de serie A Star is Born, vanwege de komst van dochtertje Zaya. Hierin vertelde de twee dat hun leven in de afgelopen tijd best wel veranderd is. “Mensen kennen ons natuurlijk als een soort feestbeesten, wat we eigenlijk helemaal niet zijn. Nu ik moeder ben geworden, kunnen we eindelijk onze rustige kant laten zien”, stelde Sharon in het programma.

Ondanks dat de twee niet de kroeg induiken, zijn de zussen nog altijd een bijzonder stel. En dat is iets wat ze zelf ook inzien. “We gaan ons natuurlijk nooit anders voordoen, dus we blijven wel gewoon onszelf: uitgesproken. Zo zullen we altijd blijven.”

Bron: Girlscene | Beeld: MTV