Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Britt Dekker ondergaat transformatie en showt nieuwe coupe op Instagram

De presentatrice liet haar coupe onder handen nemen door haarstylist Mari van der Ven.

Uitgroei, dode punten en futloos haar: we moesten er tijdens de lockdown weer mee dealen. Gelukkig kunnen we inmiddels onze coupe corona weer onder handen laten nemen, zo moet ook Britt Dekker gedacht hebben. Zij bracht een bezoekje aan haarstylist Mari van de Ven en koos voor curtain bangs

Curtain bangs

We kennen de vrolijke presentatrice met een bos lange blonde haren. Toch was het tijd voor iets anders, moeten Britt en Mari gedacht hebben. Op Instagram deelt de visagist en haarstylist een video waarin hij Britt voorziet van een nieuw kapsel. “Jaaaaa curtain bangs voor Britt Dekker”, schrijft Mari bij een video van de metamorfose op Instagram. Daarin is te zien hoe hij de populaire pony knipt bij de presentatrice voor de opnames van Wie van de 3.

‘Supertof haar’

De video kan rekenen op een heleboel likes en positieve reacties. Britt zelf laat weten dat ze erg blij is met haar nieuwe coupe: “Hahaha zo cool”, “Staat prachtig”, “Supertof haar” en “Staat haar super”, laten andere volgers achter. Hoewel de presentatrice haar lange blonde lokken heeft behouden, zorgt deze nieuwe coupe toch meteen voor een hele andere look. Looking good, Britt!

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress