Prince Charmings Chris onthult: deze man had hij wel langer in de villa willen houden

Spijt van zijn keuzes heeft hij niet, al had hij best een paar 'minimale, kleine dingen' anders willen doen.

Gisteren verscheen de allerlaatste aflevering van Prince Charming en tijdens deze reünie zagen we dat Chris de liefde van zijn leven helaas niet heeft gevonden. Spijt van zijn keuzes heeft Chris niet, al had hij een paar kleine dingen eventueel best anders willen doen.

Sommige mannen langer in de villa

Tijdens een Instagram takeover van het Videoland-account beantwoordt niemand minder dan dé prins van dit seizoen een aantal vragen van nieuwsgierige fans. Een vraag die hem regelmatig gesteld wordt, is of hij spijt heeft van zijn keuze. Spijtgevoelens ervaart hij echter niet zo snel. “Ik geloof erin dat je altijd ‘de juiste keuze maakt op dat moment”, aldus Chris.

Of hij dan niet een paar dingen anders had willen doen? “Misschien een paar minimale/kleine dingen.” Als voorbeeld noemt hij dat hij bepaalde mannen misschien toch wat langer in Italie had willen houden, “zoals de grappige Juliën.” Voor Juliën eindigde het liefdesavontuur vroegtijdig toen Chris hem en drie andere deelnemers naar huis stuurde tijdens de eerste stropdassenceremonie.

Geen relatie met Jakop

Chris gaat tijdens de takeover ook nog even in op zijn keuze voor Jakop. Of hij daar spijt van heeft? Nee, zo blijkt uit zijn antwoord. “Ik volgde mijn gevoel én mijn hoofd. Soms lopen zaken anders dan je hoopt, wil of verwacht. Maar ja, dat is het leven.”

Gisteren zagen kijkers tijdens de reünie-aflevering dat Jakop en Chris niet als stel door het leven gaan. De prins zag het wel zitten met Jakop, maar van zijn kant bleef het gevoel helaas uit. “Ik voel de vonkjes, die zijn er zeker, en onze connectie is heel sterk, maar ik mis helaas wel de grote vonk. Daar past het woord relatie bij mij niet bij, helaas”, vertelde hij toen aan Chris.

Wel sprak Jakop uit dat hij hoopt dat hij en Chris in elkaars leven kunnen blijven. “Ik hoop dat we de connectie die we hebben op een andere manier kunnen voortzetten.”

Bron: Instagram Videoland, Prince Charming | Beeld: Videoland 

Laatste nieuws