Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Daar zijn ze: de eerste beelden van Thomas van der Vlugt in De Bachelor

Can't wait!

We moeten er nog even op wachten, maar de start van het volgende seizoen van De Bachelor is in zicht. In februari begint Thomas van der Vlugts zoektocht naar de liefde en vandaag verscheen de eerste promo van het liefdesprogramma.

Promo van De Bachelor

Het is nog maar een dag geleden dat de laatste aflevering van Prince Charming op Videoland verscheen, maar de streamingdienst maakt zich alweer op voor de volgende zoektocht naar de liefde, die van Thomas van der Vlugt.

Wanneer in februari de aftrap van de show te zien is, is nog niet bekend, maar Videoland deelt wel vast een zoethoudertje. Op het Instagramaccount van de video-on-demanddienst is nu de eerste promo van het programma te zien. Exciting! 

Twijfel

Het is al een tijdje bekend dat Thomas het stokje van Tony Junior zou overnemen, maar aanvankelijk twijfelde de nieuwe Bachelor wel. Hij zei dan ook niet meteen 'ja' toen hij werd gevraagd. “Ik heb er wel even over na moeten denken. In eerste instantie dacht ik: nee, dat is niks voor mij”, vertelde hij daar destijds over in het programma Open Kaart van Robbert Rodenburg.

Toch wilde hij dit aanbod niet laten schieten. “Vroeger zei ik tegen heel veel dingen nee, maar dat is gewoon stom. Je moet het avontuur aangaan, anders kom je niet op nieuwe plekken terecht.” En zo is het! Wij zijn in ieder geval nu al benieuwd of Thomas aan het programma liefde heeft overgehouden!

Bron: Videoland, Open Kaart | Beeld: Bob Sizoo