Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mocro Maffia-actrice Sinem Kavus: 'Van jongs af aan al een fascinatie gehad met de onderwereld'

Heeft de actrice vroeger ooit iets crimineels uitgespookt?

Niet de mannen, maar de vrouwen gaan knallen in seizoen vier van Mocro Maffia, dat vanaf 28 januari te zien is op Videoland. Sinem Kavus, die de rol van Meltem vertolkt, is één van deze ladies en vertelt aan Grazia waarom deze rol haar op het lijf geschreven is. 

Meltem

In de mini-film van Mocro Maffia, die het wachten op het vierde seizoen iets dragelijker maakte, maakten we kennis met creditcardfraudeur Meltem. “Meltem, die je al leerde kennen in de mini-film Meltem, zet alles op alles om haar gokverslaafde vader te helpen, hoe gevaarlijk en gruwelijk het ook wordt", vertelt Sinem in de nieuwste Grazia.

"Ze weet dingen voor elkaar te krijgen, zonder ‘borstjes vooruit, lipjes getuit’. Meltem manipuleert, maar niet per se op een verleidelijke manier. Ze is meer one of the guys.” 

Criminele acties

Meltem deinst niet terug voor criminele actie, maar hoe zit dat eigenlijk met Sinem? “Ik ben vroeger weleens in aanraking geweest met de politie”, begint ze. “Dat had niets te maken met drugs, het was gewoon rebels gedrag.”

“Meltem is creditcardfraudeur, die wereld is voor haar een veilige business, ook al is het fout. Als ik crimineel zou worden, zou ik een soort Meltem zijn. Voor de drugshandel ben ik te rationeel, ik zou heel erg nadenken over de pakkans en gevaren…” De actrice steekt niet onder stoelen of banken dat ze altijd al een fascinatie heeft gehad voor de onderwereld. “Van jongs af aan heb ik een fascinatie gehad met de onderwereld. Vooral de psychologie erachter intrigeert me: wat drijft iemand om alles op het spel te zetten? Je wordt niet geboren als topcrimineel.” 

Niet de mannen, maar actrices Sinem Kavus en Zineb Fallouk gaan knallen in seizoen vier van Mocro Maffia, dat over een paar dagen te zien is op Videoland. In de nieuwste Grazia praten zowel Zineb als Sinem over sterke vrouwen en criminele acties. Vanaf vandaag in de winkel! 

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: BrunoPress