Famke Louise en Denzel Slager geven update over kersverse zoontje

Hoe gaat het nu met de kleine Nówie Storm?

Ze zitten nog middenin de kraamperiode, maar Famke Louise en Denzel Slager maakten voor RTL Boulevard een gaatje vrij om te vertellen over hun kersverse zoontje Nówie Storm Slager. Enne, één ding is duidelijk. De kersverse ouders zijn over the moon. 

Perfecte baby

Maandenlang draag je je kleintje bij je en dan is-ie er ineens: Famke en Denzel kunnen het nog steeds niet geloven. “Met ons gaat het heel goed, we zijn lekker aan het genieten”, vertelt Famke in gesprek met RTL Boulevard. Waarna Denzel als trotse vader vertelt dat zijn zoontje het heel goed doet. “Hij eet en slaapt goed, is heel vrolijk en huilt niet. Hij is superrelaxed”, stelt Denzel.

Luiers verschonen

Ook van zware nachten lijken de twee geen last te hebben. “De nachten gaan eigenlijk heel goed, we moeten er om de drie uur uit voor een voeding, dat drinkt hij goed op. Hij is lekker aan het groeien”, gaat Famke verder. Ondanks dat het eten en slapen allemaal moeiteloos lijkt te verlopen, moeten de twee ook minder leuke dingen doen, zoals luiers verschonen. “Hij heeft z’n eerste spuitluier gehad, daar ben ik de dupe van geweest”, vertelt Denzel lachend.

Sterkere relatie

Al met al kunnen de kersverse parents wel stellen dat de komst van de kleine hun zoveel moois heeft gebracht. “Famke is zo’n goede moeder”, vertelt Denzel vol trots. Ook heeft hun kindje veel goeds gedaan voor hun relatie. “Het gaat heel goed tussen ons, er bloeit iets nieuws. Je ziet elkaar op een heel andere manier”, gaat Denzel verder. Waarna Famke stelt: “Ik weet gewoon dat dit onze relatie nog sterker maakt. Dit is gewoon het mooiste wat er is.” Awh!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Martin Sweers

Laatste nieuws