Déze mannen hebben in de Prince Charming-villa met elkaar gezoend

De mannen hadden niet alleen maar oog voor de prins.

Lees ook

Het duurde even, maar vanaf vandaag staat-ie eindelijk online: de reünieaflevering van Prince CharmingHierin wordt niet alleen duidelijk of Chris en Jakop nog steeds happy together zijn, ook werden er een aantal juicy onthullingen gedaan. Zo bleek dat de mannen onderling tijdens hun verblijf in Il Palazzo niet alleen oog voor de prins hadden.

Zoenen uitgedeeld

De mannen in Prince Charming deden mee aan het avontuur om prins Chris voor zich te winnen. Maar zet je tien knappe, single mannen in één huis, dan is de kans aanwezig dat er onderling ook geflirt wordt. En dat was in dit seizoen zéker het geval. Zo ontdekken we in de reünieaflevering dat een aantal mannen met elkaar gezoend hebben.

Jakop

Host van de aflevering, Carlo Boszhard, moet het eruit trekken, maar uiteindelijk biechten de mannen het een en ander op. Zo vertelt Jakop dat hij aan het begin van het avontuur met Casper gezoend heeft. Ook blijkt later in de aflevering dat Jakop met Jimmy én met Scott heeft gezoend. En dan natuurlijk ook nog met de prins himself, dat moeten we niet vergeten.

Jimmy en Lesley

Behalve dat Jimmy met Jakop heeft gezoend, heeft hij het daarnaast ook gezellig gehad met Lesley. De twee hadden een bijzondere connectie, en daar kwam uiteindelijk een kus bij kijken. In de reünieaflevering wordt ook duidelijk dat de connectie tussen de twee er deels voor heeft gezorgd dat Lesley het programma eerder verliet.

“Het voelde gewoon heel erg fijn, we hadden gewoon een hele goede klik. Dat is ook een van de redenen dat ik het Il Palazzo heb verlaten”, stelt Lesley in de reünieaflevering. Eenmaal in Nederland hebben de twee hun connectie verder uitgezocht, maar dit liep niet uit op een relatie. “Het is niet meer dan een goede vriendschap, maar daar ben ik ook heel dankbaar voor”, aldus Jimmy. Awh!

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws

Zie ook