Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monica Geuze schenkt klare wijn over geruchten relatiebreuk

De geruchten ontstonden nadat vriend Robbert minder vaak in de vlogs van Monica verscheen.

Gouden Televizier-Ring Gala 2021 - Rode Loper

De geruchtenmolen over het liefdesleven van Monica Geuze draaide de afgelopen tijd weer overuren. Rumour had it dat zij en haar vriend Robbert Kroese niet meer samen zouden zijn. Klinkklare onzin, zo blijkt.

Geruchten ontkracht

Volgens verscheidene juicekanalen zouden Monica en Robbert finito zijn. De geruchten ontstonden nadat Robbert minder vaak in de vlogs van Monica te zien was. Of de twee daadwerkelijk uit elkaar zijn? Daar kan Monica in een gesprek met RTL Boulevard kort over zijn: "Er is niets van waar."

"Het gaat gewoon zoals het altijd gaat, het gaat gewoon goed", vervolgt de vlogster, die zelf geen idee heeft waar de geruchten precies vandaan kwamen. "Het gekke is dat eigenlijk niemand met die vragen bij onszelf komt", vertelt ze verbaasd. "Ik heb ook niet het idee dat het van mensen om ons heen kan komen, zij weten hoe het zit."

Gelukkig samen

De vlogster benadrukt nog maar een keer dat er niets aan de hand is. Dus als de twee weer een gerucht horen? Dan lachen ze daar op een gegeven moment maar om. "We hebben bijna het idee dat het onze relatie versterkt als mensen zeggen dat het minder goed gaat. We zijn hartstikke gelukkig samen. En er is ook nooit sprake geweest van dat wij dachten dat we uit elkaar gingen."

Monica en Robbert leerden elkaar kennen via een datingapp. Inmiddels zijn de twee al bijna twee jaar samen en het lijkt er dus niet op dat het koppel snel uit elkaar zal gaan.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress