Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x een voucher voor Jane Lushka t.w.v. €200

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday bij Grazia. Dit keer mogen we een shoppingvoucher voor Jane Lushka weggeven t.w.v. €200. Hallo nieuwe lentegarderobe!

It’s all in the family 

Als mensen de brandnaam Jane Lushka horen, denken ze vaak meteen dat het om een designer gaat. Maar niets is minder waar. Jane en Lushka Iskroff zijn namelijk twee zussen die samen een familiebedrijf in Amsterdam runnen. En dat doen de dames met succes. 

Zo openden de zussen in 2005 hun eerste winkel en zijn sindsdien blijft hun brand groeien. Anno 2022 heeft Jane Lushka dan ook 220 medewerkers in dienst en verkopen de zussen hun ontwerpen al in vijf landen. Indrukwekkend!

Ontwerpen

It’s all about the right mindset. Het Nederlandse Jane Lushka heeft dan ook geen ingewikkeld verhaal of strategie, maar focust zich op het hebben van de juiste mentaliteit. Dit betekent niet dat Jane Lushka geen strategie heeft, want de zussen achter het merk hebben die zeker. Namelijk: vrouwen er op hun best uit te laten zien, zodat ze zich speciaal en zelfverzekerd voelen. 

Het label ontwerpt dan ook een scala aan krachtige opties waarin iedere vrouw, jong of oud, met welke culturele achtergrond dan ook haar persoonlijkheid kan laten zien. Van unieke prints tot zwierige jurken, en van tweedelige powersuits tot vertrouwde items die ieder seizoen weer een musthave zijn. En daarbij zijn de ontwerpen van Jane Lushka ook nog eens van hoogwaardige stoffen gemaakt, zodat elk item lang meegaat. “Onze ontwerpen zijn een mix van mediterrane warmte en onze eigen vrouwelijke persoonlijkheid met een geloof in duurzame en eerlijke producten”, laten de zussen weten op hun site. Klinkt goed!

Hoe de designs van Jane Lushka er precies uitzien? We hebben een paar van onze favoriete outfits op een rijtje gezet. Komen ze: 

Win, win, win

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Jane Lushka's ontwerpen? Snappen we. We hebben dan ook goed nieuws, want we mogen één shoppingvoucher voor Jane Lushka t.w.v. €200 weggeven, zodat jij een volledige outfit op janelushka.nl kunt shoppen. Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze prijs is onderstaand formulier invullen en wie weet bij jij straks de lucky winner. 

[mail-and-win title="1x een voucher voor Jane Lushka t.w.v. €200 " description="Doe mee en maak kans!" ended_at="01-11-2022" ]

Deze actie loopt tot en met dinsdag 1 februari 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.