Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yuki Kempees over leven voor Lizzy: 'Mijn wilde periode heb ik ook wel gehad'

Of de zanger nu nog weleens groupies achter zich aan heeft? Dat valt volgens hem erg mee.

Denken we aan Yuki Kempees? Dan denken we aan Kris Kross, maar óók aan zijn twee grote liefdes verloofde Lizzy van der Ligt en dochter Jagger. De zanger is al jaren steady met zijn vriendin, maar voor hij haar ontmoette had hij ook een wilde periode, zo vertelt hij aan Grazia.

Weinig groupies

Als onderdeel van het Amsterdamse dj-trio Kris Kross valt Yuki Kempees niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Dat zal dan wel resulteren in veel groupies, toch? Nee, dat valt volgens de zanger zelf erg mee. "Iedereen weet inmiddels wel van onze relatie", vertelt hij in de nieuwste Grazia, doelend op zijn vriendin Lizzy. "Het grappig is dat de meiden in het publiek tegenwoordig foto's van Lizzy op hun mobieltje omhooghouden. Of ze komen na afloop van een show naar me toe om te zeggen dat ze fan zijn van haar."

Of hij dan niet op Instagram te dealen heeft met groupies. Ook dat valt mee. "Ik heb ook nooit sexting op de dm", vertelt hij. "Ik denk dat ik in al die jaren twee keer een halfnaakte foto van een meisje voor de spiegel heb gekregen."

Wilde periode

Yuki heeft maar oog voor een dame (of eigenlijk twee: zijn dochtertje Jagger mogen we niet vergeten). Hij en Lizzy zijn een steady koppel, maar voordat hij met de influencer ging, zag zijn leven er wel iets anders uit. "Mijn wilde periode heb ik ook wel gehad", herinnert hij zich.

"Tuurlijk was het in het begin weleens lastig. Dan zag Lizzy die meisjes op de eerste paar rijen van optredens en zag ik haar op Coachella in een pool met mannelijke modellen, en dacht ik: daar gaan we. Maar we hebben toen echt naar elkaar uitgesproken: jij bent voor mij de keuze, we gaan hiervoor."

Liefde voor Lizzy en Jagger

Dat de relatie tussen Yuki en Lizzy wel goed zit, zien volgers regelmatig op Instagram. Wat het geheim is? Dat is volgens Yuki dat ze beiden twee losse mensen zijn die samen iets delen: hun relatie, een kind en een huis. "We doen ieder ons eigen ding en hebben elkaar nooit willen claimen, er is geen jaloezie en ook geen ego. Dat werkt als een dolle. En dat is ook de reden dat ik voor het eerst in mijn leven geen moeite heb met monogaam zijn. Voor Lizzy heb ik nooit heel lange vaste relaties gehad, maar nu zijn zij en Jagger écht waar ik voor leef."

Halvefinalist bij Expeditie Robinson, een nieuw boek én hit na hit met Kris Kross Amsterdam. Wat kan hij eigenlijk niet? Yuki Kempees vertelt in de nieuwste Grazia over heimwee, groupies en zijn grote liefdes: Lizzy van der Ligt en dochter Jagger. Vanaf woensdag in de winkel! 

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Tom ten Seldam