Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Carrièreswitch: zien we Denzel Slager binnenkort in déze populaire serie?

De kersverse vader wordt een echte soapie.

Denzel Slager is niet alleen een kersverse baby daddy, ook timmert hij nog altijd keihard aan de weg als model. Al is dat niet zijn enige ambitie. Het lijkt erop dat we Denzel binnenkort gaan zien op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden. 

Geboorte van Nówie

In de nieuwste (en tevens de laatste) aflevering van Famke & Denzel: Een Nieuw Begin zien we hoe de kleine Nówie Storm Slager wordt geboren. De weg naar de bevalling én een kleine glimp van de bevalling is in de serie terug te zien. Maar dat is niet alles, tussen alle bedrijven door is Denzel bezig met een heuse carrièreswitch. 

Meerdijk

In de realityserie van de twee zien we namelijk dat Denzel aan het oefenen is voor een casting. “Het is een soort romantische foute scène denk ik. Waarin ik val op een veel oudere vrouw”, vertelt hij in de Videoland-serie. Denzel vertelt vervolgens dat hij het niet bij één rolletje in de soapserie wil houden.

“Je moet wel hè, je voelt toch een bepaalde druk als je Denzel heet. Ik moet wel in de voetsporen treden van Denzel Washington”, grapt hij over de Amerikaanse acteur.

Serieuze ambitie

Vervolgens geeft Denzel al snel aan dat zijn optreden in de soapserie serious business is. “Ik heb wel ambities als acteur, ja.” Wanneer we Denzel in Meerdijk zullen spotten? Dat is nog niet duidelijk. We zijn in ieder geval héél benieuwd naar zijn rol(letje) in de soapserie. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress