Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oelala: is dit de nieuwe lover van Abbey Hoes?

Naar verluidt leerden de twee elkaar afgelopen zomer kennen op de set van Costa.

Persdag Zwaar Verliefd!2

Het liefdesleven van bekende Nederlanders wekt altijd onze interesse, zo ook die van Abbey Hoes. Want gaat de actrice eigenlijk nog als vrijgezel door het leven? Een lieve en knusse foto die de actrice op Instagram deelde lijkt namelijk anders te suggereren.

Verliefd op de set

Afgelopen zomer was Abbey Hoes te vinden in het zonnige Salou voor de opnames van de nieuwe film Costa!!. Daar zou ze gevallen zijn voor iemand van de crew, namelijk cameraman Gino Wouter, zo stelt RTL Boulevard. Tijdens de uitzending wist Anouk Smulders te vertellen dat de twee hun relatie lange tijd stil hebben gehouden, maar dat ze nu 'helemaal happy' zijn.

Een statement vanuit Abbey of Gino blijft vooralsnog uit, al plaatste de actrice gisteren wel een innige foto van een knuffelend stel en het lijkt inderdaad om de cameraman te gaan. Een uitgebreide liefdesverklaring zien we nog niet terug in de caption, maar romantisch is de foto wel. "Team", is simpelweg te lezen in de omschrijving.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Het is niet de eerste keer dat Abbey een foto deelt van haarzelf en Gino. Afgelopen september deelde ze al een reeks foto, waaronder een van haar en Gino terwijl ze elkaar aankijken.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Terughoudend in details over liefdesleven

Dat Abbey niet heel openhartig over haar liefdesleven praat, komt niet als een verrassing. Ze gaf in een eerder interview met Grazia al aan dat ze hier niet graag openlijk over vertelt. “Ik heb gemerkt dat als je over je privéleven vertelt, dingen vaak uit zijn verband worden getrokken. En ik voel me er eerlijk gezegd ook fijner bij als ik het niet aan de grote klok hang”, gaf Abbey toen aan.

“Ik kreeg vaak privéberichten als: 'Joh, ik las dit en dat over jou…', en dan gaven mensen hun mening. Terwijl het me helemaal niets kan schelen wat iemand in Limburg van mijn liefdesleven vindt. Vandaar mijn besluit om er niks meer over te zeggen. Nederland hoort het vanzelf wel als ik trouw of zwanger ben, of niet.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, BrunoPress