Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha: zo kwam Monica Geuze aan de naam voor haar nieuwe lifestyle-lijn

Er zit een bijzonder verhaal achter de naam Sophia Mae.

Monica Geuze lanceerde na twee jaar lang keihard werken haar eigen lifestyle-lijn Sophia Mae. De beauty is ontzettend trots op haar eigen merk en vertelde er aan RTL Boulevard alles over. Want hoe is Monica eigenlijk aan de naam van het merk gekomen?

Bijzonder verhaal

Sophia Mae, het is een prachtige naam, maar zit er ook een betekenis achter? Monica herself vertelt dat de naam op het lijstje stond voor mogelijke kindernamen. Haar eigen dochter kreeg de naam Zara-Lizzy, maar het had niet veel gescheeld of ze had eigenlijk Sophia Mae geheten.

“Toen ik met dit project bezig was, moest ik dus een passende naam vinden. Ik dacht echt: dit project is mijn tweede kindje. Ik keek in de notities op mijn telefoon, want hier ik heb ooit een namenlijstje gemaakt met potentiële kindernamen. Toen zag ik Sophia Mae staan en dacht ik: dit is het. Het was een soort klik, alles klopte gewoon.” Monica vindt de naam zelfs zó mooi, dat ze het bijna jammer vindt dat ze haar tweede kindje deze naam niet meer kan geven. “Maar ik geef ‘m graag aan dit project”, lacht de beauty. 

Eigen lifestyle lijn

Ook kan Monica eindelijk vertellen uit welke producten haar lifestyle-lijn bestaat. Van geurkaarsen tot aan geurstokjes en van een skincare product tot aan een journal: het staat allemaal in het teken van selfcare. “Het bevat producten die voor mij echt symbool staan voor een selfcare-momentje.”

Vorige week liet Monica al weten dat ze na twee jaar ein-de-lijk haar grootste project ever kan lanceren. “Al twee jaar ben ik kneiterhard bezig met de launch van een eigen lifestyle lijn en na heel hard werken, veel verwachtingen én een hoop teleurstellingen kan ik eindelijk zeggen dat we aanstaande maandag gaan launchen!!” Monica kon niet wachten om haar lifestyle-lijn met haar volgers te delen. “Ik ben zo klaar voor dit nieuwe hoofdstuk en hoop dat jullie het allemaal net zo mooi gaan vinden als ik."

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress