Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Maan over de toekomst: 'Zou het mooi vinden om uiteindelijk mama te worden'

De zangeres doet een boekje open over haar dromen en wensen.

Qmusic de Top 40 Awards 2022 - AWARDS

Als klein meisje wist Maan al wat ze wilde worden: zangeres. Aan het eind van dit jaar zal ook nog een andere droom van de 24-jarige in vervulling gaan: optreden in de Ziggo Dome. Een absoluut hoogtepunt, maar daarmee zijn nog niet al haar dromen gerealiseerd. Zo zou ze op een dag graag een gezinnetje stichten.

Een kinderwens

In de nieuwste Grazia doet zangeres Maan een boekje open over haar toekomstdromen. Haar carrière gaat momenteel als een speer, maar ook op andere gebieden heeft ze dromen en wensen. "Op privégebied zou ik het mooi vinden om uiteindelijk een mooi gezin te krijgen en mama te worden", vertelt ze.

En dat je carrière zeker niet op een lager pitje hoeft als je moeder wordt, heeft Maan goed door. "Chantal Janzen, mijn 'tweede moeder', vind ik een goed voorbeeld van hoe je carrière en familie goed kunt combineren. Het ziet er altijd zo gebalanceerd uit bij haar."

Wat haar muziek betreft hoopt ze dat ze nog veel mag groeien als artiest. Ook hoop ze dat nog meer mensen kennis zullen maken met haar muziek. "Qua carrière hoop ik dat op een dag iedereen elk liedje van mij van voor naar achteren mee kan zingen. Dat je je microfoon in de lucht houdt en bij wijze van spreken niets meer hoeft te doen.”

Cute: zo zag Maan er vroeger uit

Geliefden

De wensen die Maan er verder op nahoudt zijn 'gewoon', maar herkenbaar. Zo spreekt ze uit dat ze hoopt nog veel ervaringen en successen te kunnen delen met de mensen om haar heen. "Mijn vriendinnetjes, broertje en ouders zijn zo’n steady factor in mijn leven. Dat ze nog maar lang gezond mogen blijven."

Of er momenteel ook een special someone in haar leven is? Daarover wil Maan niet al te veel kwijt. “Ik vind niet dat mensen dat allemaal hoeven te weten, maar ik wil er ook weer niet spastisch over doen. Ik ben gewoon lekker aan het flierefluiten.”

In de nieuwste Grazia doet Maan niet alleen een boekje open over haar wensen, maar praat ze ook over volwassen worden, lockdowns en de offers die ze bracht voor haar carrière. Vanaf morgen in de winkel! 

Bron: Grazia (Anette de Vries) | Beeld: BrunoPress