Love Islands Joan ontkent geruchten over vreemdgaan: ‘Hij is waarschijnlijk gekwetst’

Gisteren deelde Mert in zijn stories een cryptisch berichtje, waaruit men opmaakte dat hij Joan beschuldigde van vreemdgaan.

Gisteren deelde Love Islands Mert een berichtje waarin hij zijn ex leek te beschuldigen van vreemdgaan. Joan kreeg hier ook lucht van en laat weten dat van vreemdgaan absoluut geen sprake is.

Story van Mert

“Ooit opgemerkt dat de loyale na een breakup vrijgezel blijft en met de schade dealt totdat ze genezen, (terwijl, red.) de bedrieger al een andere relatie heeft”, schreef Mert in een story op zijn Instagram. Insinueerde de Islander daarmee dat zijn ex Joan, die sinds een tijdje officieel de vriendin van Niek is, een scheve schaats heeft gereden?

Roddelkoning Fawrynotsawry besloot na de cryptische boodschap van Mert om verhaal te halen bij Joan. Heeft ze inderdaad een scheve schaats gereden? “Kan je 100 procent garanderen dat dit niet het geval is”, reageert ze. Sterker nog, ze lijkt het maar vervelend te vinden dat Mert dit soort opmerkingen deelt. “Beetje vermoeiend begint het te worden…”

Gevoelens

Vorig jaar strandde de relatie van de Love Island-winnaars Joan en Mert. Niet heel veel later na de breuk, kwam het nieuws naar buiten dat Joan datete met Like Me, I’m Famous-mededeelnemer Niek Marijnissen. Hoewel de twee pas sinds een week officieel een stel zijn, gaf Mert destijds al aan dat hij het wel snel vond.

“Als zij gelukkig zijn, dan zijn ze gelukkig. Ik heb er niet heel veel over te zeggen. Het is wel snel. Als je met iemand een jaar lang een relatie hebt en je hebt van die persoon gehouden… Ik zit in ieder geval niet zo in elkaar”, zei hij er destijds over.

De opmerking over ‘de cheater’, dat zou daar volgens Joan dan ook mee te maken kunnen hebben. “Hij is waarschijnlijk gekwetst dat ik snel in een andere relatie ben gekomen, dat is de enige reden die ik voor zo ver kan bedenken.”

Bron: Instagram Fawrynotsawry | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws