Marieke Elsinga deelt ‘slechtste foto ooit’ om Mattie voor verjaardag in het zonnetje te zetten

Daarnaast deelt de radiopresentatrice ook een leuk kiekje van de twee samen.

Vandaag is de dag waarop Mattie Valk 37 kaarsjes mag uitblazen. Een gelegenheid die collega Marieke Elsinga niet zomaar aan zich voorbij laat gaan. Op Instagram zet ze de jarige Qmusic-dj in het zonnetje.

Jarig

“Gefeliciteerd met je verjaardag lieve Mattie!”, schrijft Marieke op Instagram. “Om het te vieren hierbij onze beste en slechtste foto!” Op foto 1 zie je het radioduo schitteren op de rode loper van het Televizier-Ring Gala. Marieke in een prachtige (deels) off the shoulder jurk en Mattie strak in pak, inclusief vlinderdas en glimmende schoenen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Op foto twee zien we opnieuw een kiekje van de twee. Iets minder glamourous dan foto 1. We zien een iets minder vrolijke foto van Mattie en Marieke, maar vriendschappelijk heeft Mattie wel een arm om zijn Qmusic-collega heen geslagen. De charmante foto blijkt de jarige overigens wel amusant te vinden. “Deze 2 foto’s zijn binnen 24 uur gemaakt”, deelt hij grappend tussen de reacties.

Goede vrienden

Sinds 2018 presenteren Mattie en Marieke samen de Ochtendshow op Qmusic en ontwikkelden de twee een warme vriendschap. Afgelopen oktober sprak Marieke zich nog uit over haar relatie met haar collega. In Aran on tour zei ze toen: “Wij hebben gewoon een heel fijne chemie. En we denken over veel hetzelfde, maar ook over héél veel dingen anders. Wat voor een radioprogramma goed werkt. En dat hoeven we niet te faken, dat is er gewoon echt”, deelde ze toen.

Bron: Instagram Marieke Elsinga | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws