Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Chantal Janzen zet jarige zoon in het zonnetje: 'Nog steeds gloei ik van trots'

Speciaal voor zoon James, die gister 13 kaarsjes uit mocht blazen, deelt Chantal Janzen een emotioneel bericht op Instagram. De presentatrice laat aan haar volgers weten hoe ontzettend trots ze op haar jarige zoon is.

Trotse mama

"13 jaar geleden mocht ik op deze dag moeder worden. Om 08.29 uur kwam jij ter wereld", begint Chantal bij een foto van haar en James. Vervolgens blikt Chantal terug op de bevalling: "Door hevig bloedverlies bij de keizersnede moest ik langer bijkomen en mocht jij alvast mee met je zeer trotse vader. Ik keek je na, of je wel echt aan hem werd meegegeven, of ze je niet lieten vallen, en of ze je wel warm genoeg inpakten (alsof ze dat daar niet goed zouden doen, maar oké). In de minuten erna toen ik daar lag, zei ik tegen iedere verpleegkundige die maar langsliep: 'Heb je 'm al gezien? James heet-ie. En hij is zó mooi!"

Veel veranderd

Ondanks dat Chantal de geboorte van James nog van begin tot eind kan herinneren, zijn er inmiddels al wat jaren verstreken. James zit al even in zijn tienerjaren, maar nog is de presentatrice iedere dag net zo'n proud mom als bij de geboorte.

"Nog steeds kijk ik je graag na, 's ochtends als je naar school fietst. (Het liefste fiets ik helemaal mee, maar ja.) Nog steeds gloei ik van trots als iemand zegt hoe leuk en lief je bent." James mag dan wel officieel een tiener zijn, nog steeds wordt er thuis flink wat geknuffeld met elkaar. "Nog steeds vergeet ik vaak dat je 'al' 13 bent, en kus en knuffel ik je te onpas, altijd en overal. Wat jij nog steeds toelaat, gelukkig."

'Leukste liefste wezen op aard'

Ook blikt Chantal terug op de afgelopen coronatijd, waarin James veel met zijn ouders binnen heeft moeten zitten. "In je eentje online-les en je leuke vrienden missen, 'kale' verjaardagen zonder bezoek, en veel met je ouders binnen zitten doordat er zoveel dingen dicht waren en zijn – vinden je ouders minder erg dan jij." De presentatrice feliciteert haar zoon met zijn verjaardag en sluit daarmee het emotionele bericht af. "Je hebt de liefste zussen en broers, je bent zorgzaam en de allerliefste broer voor Bob, en jij bent degene met wie hij het allermeeste kan lachen. Vandaag is het jouw dag! Gefeliciteerd leukste liefste wezen op aard." Awh, nog van harte gefeliciteerd James!

Bron: Instagram @chantaljanzen | Beeld: BrunoPress