Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Dj Wef in verwachting van tweede kindje

Nori, het dochtertje van Dj Wef en Ronnie Flex, wordt opnieuw een grote zus!

FunX Music Awards 2021

Dj Wef is in verwachting van een tweede kindje! Wafae Kefi, zoals de dj eigenlijk heet, maakte dit met een prachtige foto van haar gezin bekend op Instagram. 

Zwanger

“Fijne vijf maanden vandaag!”, begint Dj Wef haar bericht op Instagram. Daarbij deelt ze een foto waarop ze samen met partner Mohamed Amine en dochtertje Nori staat. Op foto is te zien dat de dj al een prachtige baby belly heeft. “Nog een paar maanden tot we onze kleine gaan ontmoeten.” 

Ook deelt de dj een video waarin ze haar pregnancy op een hilarische manier bekendmaakt. Ze schakelde namelijk de hulp van twee wijkagenten in om het bijzondere nieuws te delen. 

Onder de zwangerschapspost van Dj Wef regent het al snel felicitaties. “Wat leuk! Gefeliciteerd”, reageert Alkan Çöklü, en ook Monica Geuze, Bizzey en Tabitha laten een reactie achter. Ronnie Flex en Demi de Boer reageren allebei met een hartje onder de post.  

Nori

Dj Wef heeft samen met rapper Ronnie Flex al een dochtertje: Nori. De twee lieten eerder weten nooit officieel een relatie te hebben gehad, maar nemen wel samen de opvoeding van hun driejarige dochtertje voor hun rekening. 

De zwangerschap van Dj Wef betekent dat Nori opnieuw een grote zus wordt. In november werden Ronnie en zijn vriendin Demi namelijk de trotse ouders van dochtertje Rémi.

Bron: Linda.nl, FunX | Beeld: BrunoPress, Instagram