Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Daisy springt in de bres voor Luca Borsato: ‘Niet oké om 'familie van' lastig te vallen’

Ze is de nare reacties meer dan zat.

Sinds bekend werd dat Marco Borsato zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag, heeft zijn familie vaak te maken met nare reacties op social media. In een bericht op Instagram laat Daisy Piras, de vriendin van Luca Borsato, weten zulke opmerkingen zielig te vinden. 

Zielige reacties

Op Instagram deelt Daisy dat zij en vriend Luca, de zoon van Marco Borsato, vervelende opmerkingen voor hun kiezen hebben gekregen, en dat ze die helemaal zat is. “Nee, ik ga mijn reacties niet uitzetten. Als je per se een zielige reactie moet posten met je fake account, be my guest”, begint Daisy haar bericht op Instagram. 

“Mensen die te incapabel zijn om te begrijpen dat het niet oké is om kinderen of 'familie van' lastig te vallen of te bedreigen kan ik toch niet serieus nemen.” Bij het bericht deelt ze een lieve foto waarop zij samen met Luca te zien is.

Dreigementen

Eind december deelde Luca met Reality FBI dat het een ontzettend zware periode is voor hem en zijn familie, en dat ze veel dreigementen via social media en e-mail ontvangen. En dat terwijl Marco's 'naasten' er volgens hem niet veel mee te maken hebben. “Wij weten wat we weten en that's it. Daar praten we verder niet over. Dit is een zaak on its own“, vertelde hij aan het juicekanaal

In december beschuldigde een 22-jarige vrouw Marco van jarenlang seksueel misbruik. Uit een speciale van BOOS bleek bovendien dat Marco zich vaker schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag.

The Voice

Na maandenlang onderzoek van Tim en zijn BOOS-team verscheen afgelopen donderdag de veelbesproken aflevering over misstanden bij The Voice of Holland. Hierin kwamen tientallen gevallen van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij de talentenjacht aan het licht. Onder anderen The Voice-coaches Marco Borsato, Ali B en bandleider Jeroen Rietbergen zouden zich schuldig hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. RTL stopte per direct met het huidige seizoen van The Voice en liet weten samen met producent ITV een onafhankelijk onderzoek te doen naar de misstanden.

Beeld: Temptation Island