Goed nieuws voor Selling Sunset-fans

Yes!

Het lijkt erop dat er zeker nog twee nieuwe seizoenen van Selling Sunset bijkomen. Hoewel seizoen vijf nog op Netflix moet verschijnen, bevestigen verschillende bronnen aan Us Weekly dat er een zesde en zevende seizoen op de planning staat.

Seizoen zes en zeven 

“Iedereen is heel enthousiast”, vertelt een insider aan Us Weekly over de twee seizoenen die nog gaan komen. Hoewel de opnames van seizoen vijf er inmiddels opzitten, zou de cast niet meteen beginnen met het filmen van seizoen zes en zeven. “Eerst krijgt de cast nog een pauze.”

Seizoen vijf

Door de coronacrisis liep het vierde seizoen van Selling Sunset wat vertraging op, maar het lijkt erop dat we dit keer niet zo lang hoeven te wachten op een vervolg. Zo deelde de cast en crew in december 2021 dat de opnames van seizoen vijf waren afgerond, en dat we waarschijnlijk niet zo lang hoeven te wachten tot dit seizoen op Netflix staat. 

Chrishell Stause deelde onlangs namelijk op Instagram dat seizoen vijf waarschijnlijk sneller op Netflix staat dan we verwachten, maar bleef verder mysterieus over de release date. Mary Fitzgerald was daarentegen iets duidelijker. “Het vijfde seizoen zal waarschijnlijk in maart 2022 gelanceerd worden”, vertelde ze hierover aan Lorraine. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Bron: US Weekly | Beeld: Netflix

Laatste nieuws